Meer weten over Overige ongevallen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:
 
Telefoonnummer:
E-mailadres:

Bedankt voor uw bericht

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Foutmelding:

CASE: Sport- en spelsituatie

Naar school gaan is leuk, maar buitenspelen nog veel leuker, dus tijdens de eerste pauze rent de hele klas enthousiast naar buiten. Op de speelplaats staan namelijk nieuwe speeltoestellen. Grote plastic blokken waarop naar hartenlust geklommen kan worden. Inge klimt als een van de eersten op een blok maar valt er direct weer af, met haar voortanden op de stenen. Een aantal tanden breken af. Na onderzoek blijkt, dat de plastic blokken gevuld hadden moeten worden met water of zand. De school was dat vergeten, waardoor de speeltoestellen niet veilig te gebruiken waren. De ouders van Inge nemen contact op met een letselschadeadvocaat, die de school aansprakelijk stelt. De verzekeraar van de school erkent, na onderzoek, dat er een fout is gemaakt, zodat de schade vergoed moet worden. Bij tandletsel is dat niet alleen de rekening van de tandarts die de tanden gerepareerd heeft. Bij de afwikkeling van tandletsel is het ook belangrijk om naar de toekomst te kijken. Kronen moeten zo nu en dan vervangen worden, tanden die kapot zijn kunnen alsnog afsterven, er kan een implantaat of wortelkanaal behandeling nodig zijn. Allemaal zaken waar je bij de afwikkeling van een letselschadezaak rekening moet houden.

Letselschade bij ongevallen in huis of tijdens sport en spel

Een ongeval zit in een klein hoekje. Onderzoek heeft aangetoond dat de meeste ongevallen thuis plaatsvinden. Van het keukentrapje vallen, uitglijden in de douche of een kind dat per ongeluk wat schoonmaakmiddel inslikt. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat jij op de sportclub een blessure oploopt. Vaak kan niemand hier iets aan doen. Er zijn echter gevallen denkbaar waarin een ander aansprakelijk kan worden gesteld.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je zelf slachtoffer van een huis- tuin- en keukenongeval? Wij staan voor jou klaar om je persoonlijk te adviseren en indien noodzakelijk juridische bijstand te verlenen.

Heb je recht op schadevergoeding?

Neem contact op met één van onderstaande specialisten op dit rechtsgebied. Zij ondersteunen jou graag met juridisch advies. Je kunt direct contact opnemen met mr. A.J.F. van Dok, mr. W.H.M.J. Pelckmans, mr. G.A.M. Verkuijlen, C.P. Vos of C.M.W.M. van de Molengraft.

 

Word je liever zelf gebeld? Vul dan het ‘bel mij terug formulier’ in.
Je kunt ook vrijblijvend langskomen op ons gratis inloopspreekuur.


LAATSTE TWEETS