Meer weten over Overige ongevallen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:
 
Telefoonnummer:
E-mailadres:

Bedankt voor uw bericht

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Foutmelding:

CASE: Vuurwerk

Het is oudjaarsdag. Hele hordes kinderen trekken door de wijk met rugzakken vol rotjes, pijlen en ander knallend spul. Pim staat er een beetje naar te kijken. Hij vindt het wel leuk om anderen vuurwerk af te zien steken maar zelf durft hij het niet. Zijn ouders hebben hem verteld dat vuurwerk naast mooi en leuk ook gevaarlijk kan zijn. Ook op televisie ziet hij wat vuurwerk allemaal kan veroorzaken. Zijn vriendjes Achmed, Tijn en Stijn vinden hem maar een watje. Om Pim wat te plagen schiet Stijn een vuurpijltje af in zijn richting. Het is maar een kleintje, dus dat is niet erg, denkt Stijn nog. Pim krijgt de pijl in zijn oog en is vanaf dat moment blind aan dat oog. De ouders van Pim willen het er niet bij laten zitten en schakelen een letselschadeadvocaat in. De ouders van Stijn worden geïnformeerd en die melden de zaak bij hun verzekeraar. Omdat duidelijk is dat de pijl doelbewust in de richting van Pim is afgestoken, erkent de verzekeraar de aansprakelijkheid en kan de schade geregeld worden. Niet alleen de directe schade moet worden betaald, maar er moet ook gekeken worden naar de toekomst. Wat bijvoorbeeld als Pim zijn goede oog ook verliest door ziekte of een ongeluk? Hij is dan helemaal blind, terwijl hij zonder het vuurwerkongeval nog een goed oog zou hebben gehad. Het regelen van letselschade is meer dan het vergoeden van de directe schade!

Letselschade bij ongevallen in huis of tijdens sport en spel

Een ongeval zit in een klein hoekje. Onderzoek heeft aangetoond dat de meeste ongevallen thuis plaatsvinden. Van het keukentrapje vallen, uitglijden in de douche of een kind dat per ongeluk wat schoonmaakmiddel inslikt. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat jij op de sportclub een blessure oploopt. Vaak kan niemand hier iets aan doen. Er zijn echter gevallen denkbaar waarin een ander aansprakelijk kan worden gesteld.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je zelf slachtoffer van een huis- tuin- en keukenongeval? Wij staan voor jou klaar om je persoonlijk te adviseren en indien noodzakelijk juridische bijstand te verlenen.

Heb je recht op schadevergoeding?

Neem contact op met één van onderstaande specialisten op dit rechtsgebied. Zij ondersteunen jou graag met juridisch advies. Je kunt direct contact opnemen met mr. A.J.F. van Dok, mr. W.H.M.J. Pelckmans, mr. G.A.M. Verkuijlen, C.P. Vos of C.M.W.M. van de Molengraft.

 

Word je liever zelf gebeld? Vul dan het ‘bel mij terug formulier’ in.
Je kunt ook vrijblijvend langskomen op ons gratis inloopspreekuur.


LAATSTE TWEETS