een persoonlijk en professioneel advies

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade en/of een deskundige in civiel recht en bestuursrecht? En houdt u van een persoonlijke en accurate benadering? Dan bent u bij Van der Putt Advocaten aan het juiste adres.  Doordat iedere advocaat (een) eigen specialisme(n) heeft, bieden wij u gedegen ondersteuning op diverse vakgebieden. Of u zich als particulier of als ondernemer bij ons meldt, wij leveren u professionele juridische dienstverlening op maat. 


Faillissementen

Verkeert uw bedrijf in moeilijkheden, financieel of organisatorisch? Wilt u doorstarten? Laat u adviseren door onze faillissementsrecht-specialist Marcus Gerrits. Hij wordt regelmatig benoemd tot curator bij faillissementen en heeft jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemingen. Klik hier om lopende faillissementen te bekijken.


Gratis letselschade inloopspreekuur of maak een afpraak

Bij Van der Putt Advocaten staat klantgerichtheid voorop. Daarom biedt de afdeling letselschade u naast de mogelijkheid om telefonisch en per e-mail een afspraak te maken, ook een gratis spreekuur voor een kosteloos advies. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.

 

Maandag:      12.00 - 14.00 uur
Donderdag: 17.00 - 18.00 uur

 

Wij adviseren en ondersteunen u graag bij een juridische kwestie.
Neem contact met ons op voor een afspraak via:

Telefoonnummer:   (+31) (0)478 - 55 66 77
E-mail: info@putt.nl
Bezoekadres: Patersstraat 17, 5801 AT Venray.

Wat is nu eigenlijk een svi-verzekering?

Een Schadeverzekering Inzittenden (svi) vergoedt de schade die inzittenden, dus ook de bestuurder, van een verzekerd voertuig lijden als gevolg van een ongeval met dat voertuig, ook als dat ongeval door een eigen fout is veroorzaakt.

Nieuws

Bekijk alles


Woensdag 22 Mei 2019

De juiste deskundige

Woensdag 15 Mei 2019

Rechtsbijstandverzekering en letselschade

Woensdag 17 April 2019

Whiplash door een ongeval; en dan?

Woensdag 20 Maart 2019

Is een letselschadeadvocaat nu echt nodig?

9

Cliëntwaardering

De Cliënt over onze letselschade afdeling

“Ben zeer tevreden over de aanpak en afhandeling.”

Bel ons op:

+31 (0) 478 - 55 66 77

Stuur een email naar:

info@putt.nl

Rechtsbijstandverzekering en letselschade

15 mei 2019

In Nederland komen juridische conflicten helaas steeds vaker voor. Het is daarom niet onverstandig om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Een jurist van de rechtsbijstandverzekering kan in veel gevallen uw belangen behartigen, en u voorkomt op deze manier hoge juridische kosten.   Wanneer u echter gewond raakt bij een verkeers- of bedrijfsongeval of het slachtoffer wordt van een medische fout, dan mag u zelf kiezen wie uw belangen gaat behartigen, zelfs wanneer u een rechtsbijstandverzekering heeft. Het staat u dus altijd vrij om uw letselschadezaak in behandeling te geven aan, of over te stappen naar, een gespecialiseerde letselschadeadvocaat, ook als u al een andere belangenbehartiger heeft.   Toch kiezen veel slachtoffers ervoor hun belangen in eerste instantie te laten behartigen door een jurist van de rechtsbijstandverzekering. Het inschakelen van een gespecialiseerde letselschadeadvocaat is toch veel te duur?! Dit is echter een misvatting.   Belangrijk om te weten is dat, als de aansprakelijkheid is erkend, naast uw eigen schade ook de advocaatkosten voor rekening komen van de aansprakelijke verzekeraar. Dat betekent dat het inschakelen van een gespecialiseerde letselschadeadvocaat bij u uit de buurt voor u vaak kosteloos is. Voordeel hiervan is dat u persoonlijk contact heeft met uw gespecialiseerde advocaat en de afspraken bij u thuis plaats kunnen vinden.   De letselschadeadvocaten van ons kantoor zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). De LSA stelt strenge (deskundigheids)eisen aan haar leden. Ook zijn onze letselschadeadvocaten lid van de ASP, een vereniging van advocaten die alleen optreden namens slachtoffers. We treden dus niet op voor aansprakelijkheidsverzekeraars. Om lid te mogen worden van de ASP moet aan nog strengere kwaliteitseisen worden voldaan. Daarnaast zijn onze advocaten aangesloten bij de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA), een overleg- en opleidingsorgaan voor artsen en advocaten die letselschadeslachtoffers bijstaan. Waarom zou u met minder genoegen nemen?   Onze advocaten kunnen u advies geven over procedures, een second opinion schrijven, of, indien u dat wenst, uw belangenbehartiging overnemen. U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken met een van onze advocaten om te spreken over uw letselschadezaak. Deze afspraak kan ook gewoon bij u thuis plaatsvinden. Wij helpen u graag!  


Whiplash door een ongeval; en dan?

17 april 2019

Heb je door een ongeval whiplashklachten opgelopen? Dan zit je vaak in een moeilijke situatie. Je bent bezig met je herstel, en tegelijkertijd maak je aanspraak op vergoeding van je schade door de veroorzaker.  Meestal wordt de schaderegeling opgepakt door de verzekeraar van de veroorzaker. Deze verzekeraar wil graag van jou weten wat er precies gebeurd is en wat je klachten zijn. Op 25 maart jl. besteedde Tros Radar een item aan de lastige afwikkeling van letselschadezaken.  Whiplashzaken kwamen daarbij uitgebreid aan bod. Deze lastige afwikkeling komt vaak omdat whiplash lastig medisch te bewijzen is. Veel slachtoffers ervaren door de whiplash de nodige klachten, zoals concentratie- en geheugenproblemen, bovenmatige moeheid, nek- en rugpijn en hoofdpijn. Ze steken al hun energie in het volhouden van hun dagelijkse ritme, zoals werk en gezin. Als de verzekeraar van de tegenpartij dan ook nog moeilijk doet over de vraag of de klachten er wel echt zijn en of ze wel echt van het ongeval komen, zien we dat veel slachtoffers dit er niet bij kunnen hebben. Het levert vaak hele belastende discussies op over de vraag of de klachten niet ergens anders vandaan komen, hoe het met de medische voorgeschiedenis is gesteld en of er wel echt schade is ontstaan. Deze discussie kun je het beste overlaten aan een gespecialiseerde letselschadeadvocaat. Als slachtoffer kun je dan bezig zijn met je herstel, terwijl de advocaat de discussie met de verzekeraar aangaat en de verzekeraar kan overtuigen van de ernst van de klachten en de schade. Een letselschadeadvocaat heeft de kennis in huis om deze discussie in jouw voordeel te beslechten. Over de kosten hoef je je niet druk te maken: die kosten dienen door de verzekeraar te worden voldaan. Ben je ook het slachtoffer geworden van een ongeval met letsel? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak gebruik van de jarenlange expertise van Van der Putt Advocaten.


 


LAATSTE TWEETS