een persoonlijk en professioneel advies

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade en/of een deskundige in civiel recht en bestuursrecht? En houdt u van een persoonlijke en accurate benadering? Dan bent u bij Van der Putt Advocaten aan het juiste adres.  Doordat iedere advocaat (een) eigen specialisme(n) heeft, bieden wij u gedegen ondersteuning op diverse vakgebieden. Of u zich als particulier of als ondernemer bij ons meldt, wij leveren u professionele juridische dienstverlening op maat. 


Faillissementen

Verkeert uw bedrijf in moeilijkheden, financieel of organisatorisch? Wilt u doorstarten? Laat u adviseren door onze faillissementsrecht-specialist Marcus Gerrits. Hij wordt regelmatig benoemd tot curator bij faillissementen en heeft jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemingen. Klik hier om lopende faillissementen te bekijken.


Gratis (inloop) spreekuur of maak een afpraak

Bij Van der Putt Advocaten staat klantgerichtheid voorop. Daarom bieden wij u naast de mogelijkheid om telefonisch en per e-mail een afspraak te maken, ook een gratis (inloop) spreekuur voor een kosteloos advies.

 

Maandag:      12.00 - 14.00 uur
Donderdag: 17.00 - 18.00 uur

Wij adviseren en ondersteunen u graag bij een juridische kwestie.
Neem contact met ons op voor een afspraak via:

Telefoonnummer:   (+31) (0)478 - 55 66 77
E-mail: info@putt.nl
Bezoekadres: Patersstraat 17, 5801 AT Venray.

Letselschade Venlo

Letselschade Venlo opgelopen? Heb je letselschade opgelopen in de regio Venlo? Dan wil je ongetwijfeld bijgestaan worden door een goede letselschade advocaat. Van der Putt Advocaten heeft verschillende specialisten op het gebied van letselschade en wij zijn jou dan ook graag van dienst. Letselschade kort samengevat Goed om nog even kort samen te vatten: letselschade is schade die je hebt opgelopen als gevolg van een ongeluk waarbij een andere partij aansprakelijk gehouden kan worden. Dit kan zowel lichamelijke als psychische letsel zijn. Een gevolg daarvan is vaak materiële en dus financiële schade. Ook kun je, als je letsel hebt opgelopen, aanspraak maken op smartengeld, een vergoeding voor je immateriële schade. ...

Nieuws

Bekijk alles


Vrijdag 13 Juli 2018

Dokter, waar is mijn been?

Donderdag 5 Juli 2018

Letselschade: Bel een LSA-advocaat

Dinsdag 26 Juni 2018

Ongeval door eigen schuld; toch recht op letselschade?

Vrijdag 1 Juni 2018

Ik wil gaan (ver)bouwen! heb ik een vergunning nodig?

9

Cliëntwaardering

De heer Cordes over onze letselschade afdeling

"Snel reageren, duidelijke communicatie, professionaliteit, zeer tevreden", dhr. Cordes.

Bel ons op:

+31 (0) 478 - 55 66 77

Stuur een email naar:

info@putt.nl

Letselschade: Bel een LSA-advocaat

5 juli 2018

Stel u wordt het slachtoffer van een ongeval. Belt u dan meteen een advocaat? Of bent u bang voor hoge rekeningen? Misschien denkt u wel dat uw zaak niet “belangrijk genoeg” is voor een advocaat? Ik hoop dat u na het lezen van dit artikel gewoon durft te bellen! Bij een ongeval moet de aansprakelijke partij namelijk al uw schade vergoeden. Dus óók de advocaatkosten! De aansprakelijke partij is meestal de verzekeraar van de veroorzaker van het ongeval. Het is dus niet zo dat de veroorzaker alles zelf moet betalen, wat weleens gedacht wordt. Heeft u naast de WA-verzekering een schadeverzekering inzittende (svi) afgesloten en veroorzaakt u zelf een ongeval? Dan wordt ook uw eigen letselschade vergoed. Deze verzekering wordt helaas vaak vergeten. Hoe kiest u nu de juiste advocaat? Een letselschadeadvocaat klinkt voor u misschien hetzelfde als een jurist van een rechtsbijstandverzekering, maar dat is niet zo. Elke advocaat is een jurist, maar niet elke jurist is een advocaat. Na een juridische studie, moet een advocaat namelijk verder studeren en beëdigd worden door de rechtbank. Om het dan nóg moeilijker te maken: niet elke advocaat is specialist op het gebied van letselschade. Net zoals artsen, kiezen de meeste advocaten ook voor een specialisme. Voor letselschade heeft u daarom echt een LSA-advocaat nodig. Dan weet u dat uw advocaat lid is van de specialisatievereniging LSA en dat uw advocaat over die kennis en ervaring beschikt die nodig is om vaak langdurige en ingewikkelde schaderegelingstrajecten tot een goed einde te brengen. Ook als u al een jurist of advocaat heeft, kunt u altijd gratis en geheel vrijblijvend contact opnemen met een LSA-advocaat. U heeft namelijk recht op een second opinion of om over te stappen. Waar ik normaal zeg “bij twijfel niet oversteken”, adviseer ik u nu juist “bij twijfel altijd bellen”!


Ongeval door eigen schuld; toch recht op letselschade?

26 juni 2018

Als je letsel oploopt omdat je door de schuld van een ander wordt aangereden, wordt over het algemeen je schade vergoed. Dat is logisch; het is de schuld van de ander en jij kon er niets aan doen. Als je zelf een ongeval veroorzaakt, is de eerste gedacht die bij veel mensen opkomt: “Dat is mijn eigen schuld, dus ik kan niets verhalen op een ander of op een verzekering”. Dit ligt echter een stuk genuanceerder! Rijd je bijvoorbeeld door eigen toedoen tegen een boom, met letsel tot gevolg, dan zijn er weldegelijk mogelijkheden om je schade vergoed te krijgen. Je moet dan wel een zogenaamde SVI-verzekering in je pakket hebben. Dat is een SchadeVerzekering  Inzittenden. Dit zit niet automatisch in je verzekeringspakket, maar je moet die verzekering apart afgesloten hebben. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want deze verzekering kost hooguit een paar tientjes per jaar, maar dekt wel je schade als je een ongeluk hebt gehad. Je zult begrijpen dat die schade vaak kan oplopen tot duizenden euro’s, zeker als je tijdelijk of blijvend je werk niet meer kunt doen. Het is dus de investering zeker waard om zo’n verzekering af te sluiten; heb het hier eens over met je assurantietussenpersoon en vraag, of jij eigenlijk zo’n SVI-verzekering hebt voor je auto. Let erop dat een SVI-verzekering niet hetzelfde is als een Ongevallenverzekering (ook wel OIV genoemd, Ongevallen Inzittenden Verzekering). Deze OIV dekt niet de feitelijke schade, maar slechts een vast (en vaak zeer beperkt) bedrag bij blijvend letsel. Afhankelijk van de polisvoorwaarden dekt de SVI meestal wel de volledige feitelijk geleden schade en ook de toekomstschade. Heb je zo’n SVI-verzekering niet, dan blijf je helaas met je eigen letselschade zitten als je zelf een ongeval veroorzaakt.  Jammer genoeg zien wij bij ons op kantoor vaak de praktijkvoorbeelden, dus we spreken uit ervaring, en ik kan je zeggen dat dit erg zuur is voor de mensen die dat overkomt! Heb je letselschade opgelopen en twijfel je over de verhaalbaarheid daarvan, neem dan kosteloos en vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat we voor jou kunnen doen!


 


LAATSTE TWEETS