Letselschade Gelderland opgelopen?

Bij Van der Putt Advocaten werken letselschadeadvocaten. Als je het slachtoffer bent van een medische fout, een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of een geweldsmisdrijf dan wil je uiteraard bijgestaan worden door een gespecialiseerde letselschadebehandelaar. Van der Putt Advocaten te Venray biedt graag de helpende hand.

Letselschade in vogelvlucht.

Letselschade is de schade die je lijdt als gevolg van een voorval waarvoor een ander aansprakelijk is. Letsel kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Wanneer je door het letsel bijvoorbeeld minder kan werken heb je ook minder inkomen. Deze schade dient uiteraard vergoed te worden. Ook heb je vaak recht op een smartengeldvergoeding, dit is een vergoeding die je krijgt voor pijn en gederfde levensvreugde. 

Voorbeelden van letselschade in Gelderland.

Je kan in Gelderland betrokken raken bij een bedrijfsongeval, maar ook betrokken raken bij een verkeersongeval in Gelderland. Ook is het mogelijk dat je het slachtoffer wordt van een geweldsmisdrijf of dat er in een ziekenhuis in Gelderland een medische fout wordt gemaakt.

Letselschade advocaat in Gelderland en omgeving

Mocht je een dergelijk voorval meemaken in Gelderland, dan is het verstandig een gespecialiseerde letselschadeadvocaat in te schakelen die jou gedurende het gehele letselschadezaak kan begeleiden en ondersteunen. Hiervoor is Van der Putt Advocaten de aangewezen partij met meer dan 40 jaar ervaring in de letselschadebranche. Voor jou kunnen we een tegenpartij aansprakelijk stellen en vragen om voorschotten. Uiteraard kunnen we ook voor je procederen en werken wij samen met een medisch adviseur en diverse andere specialisten. 

Gratis advies over letselschade in Gelderland.

Ben jij betrokken geraakt bij een ongeval in Gelderland en wil je je belangen laten behartigen door een letselschadeadvocaat, neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze letselschadeadvocaten mr. Arthur van Dok, mr. Henri Pelckmansmr. Geertje Verkuijlen of mr. Stijn Vos. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Daarnaast kan je ook binnenlopen op ons inloopspreekuur dat plaatsvindt op maandagen van 12.00 uur tot 14.00 uur en op woensdagen van 17.00 tot 18.00.Meer weten over Letselschade Gelderland?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:
 
Telefoonnummer:
E-mailadres:

Bedankt voor uw bericht

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Foutmelding: