Letselschade Gennep opgelopen?

Wanneer je betrokken raakt bij een letselschadezaak heb je vaak een heleboel vragen. Ook is het van belang dat je op een zorgvuldige en professionele manier begeleid wordt door een gespecialiseerde letselschadeadvocaat. 

Letselschade in vogelvlucht

Letselschade is de schade die je lijdt na een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk is. De schade kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. De kosten die je in verband met het ongeluk hebt gemaakt komen vaak voor vergoeding in aanmerking. Ook heb je recht op een smartengeldvergoeding. 

Voorbeelden van letselschade in Gennep

Je zou betrokken kunnen raken bij een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of de dupe zijn van een medische fout in de regio Gennep. Ook is het mogelijk dat je betrokken raakt bij een geweldsmisdrijf gepleegd in Gennep.

Letselschade advocaat in Gennep

Wanneer je betrokken raakt bij een dergelijk voorval is het van belang dat je je laat bijstaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat. Van der Putt advocaten heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring. Wij begeleiden je dan ook graag tijdens het hele letselschadetraject. 

Gratis advies over letselschade in Gennep

Woon je in Gennep en heb je letselschade? Neen dan gratis en vrijblijvend contact op met één van onze letselschadespecialisten: mr. Arthur van Dok, mr. Henri Pelckmansmr. Geertje Verkuijlen of mr. Stijn Vos. Ook bestaat de mogelijkheid je thuis te bezoeken voor een gratis adviesgesprek. Daarnaast kun je terecht op het gratis inloopspreekuur dat wij op kantoor hebben. Het spreekuur vindt plaats op maandagen van 12.00 tot 14.00 uur en op woensdagen van 17.00 tot 18.00 uur.Meer weten over Letselschade Gennep?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:
 
Telefoonnummer:
E-mailadres:

Bedankt voor uw bericht

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Foutmelding: