Letselschade Helmond opgelopen?

Bij Van der Putt Advocaten werken meerdere letselschadespecialisten en een medisch adviseur die u kunnen ondersteunen wanneer u het slachtoffer bent geworden van letselschade.

Wat is nu eigenlijk letselschade?

Letselschade is de schade die je hebt opgelopen als gevolg van een voorval waarvoor een andere partij aansprakelijk is. Dit kan zowel letsel van lichamelijke als psychische aard zijn. Hierdoor wordt je geconfronteerd met kosten, zoals medische kosten, reiskosten, huishoudelijke kosten, maar ook verlies aan arbeidsvermogen. Ook heb je vaak recht op een smartengeldvergoeding. Dit is een vergoeding voor gederfde levensvreugde.

Letselschade in Helmond

Het zou zomaar kunnen dat je werkt in Helmond en daar betrokken raakt bij een bedrijfsongeval of dat je last krijgt van een zogenaamde beroepsziekte. Ook kan je betrokken raken bij een verkeersongeval in Helmond waarbij je bijvoorbeeld whiplashachtige klachten oploopt. Daarnaast is het ook mogelijk dat je het slachtoffer wordt van een verwijtbare medische fout.

Letselschade advocaat in Helmond en omgeving

Als je letselschade hebt opgelopen in Helmond of in de omgeving van Helmond is het uiteraard van belang dat je je laat bijstaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat die jou kan adviseren en ondersteunen. Van der Putt Advocaten is daarvoor de juiste partij. Ons kantoor is gevestigd in Venray en heeft meer dan 40 jaar ervaring. Wij kunnen het gehele letselschadetraject voor je begeleiden, waaronder het onderhandelen over voorschotten, maar ook het inschakelen van specialisten of een medisch adviseur. Ook kunnen we voor je procederen bij de rechtbank.

Gratis advies over letselschade in Helmond

Woon je in Helmond en heb je een letselschadezaak? Dan is het mogelijk om gratis en vrijblijvend contact op te nemen met één van onze letselschadeadvocaten: mr. Arthur van Dok, mr. Henri Pelckmansmr. Geertje Verkuijlen of mr. Stijn Vos. Wij kunnen direct aangeven of je in aanmerking komt voor een schadevergoeding.

Uiteraard is het ook mogelijk om een keer naar ons gratis inloopspreekuur te komen. Dit spreekuur vindt plaats op maandag van 12.00 tot 14.00 uur en op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur. Ons kantoor is gevestigd in Venray op slechts 25 km. van Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk je thuis te bezoeken. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met ons kantoor.Meer weten over Letselschade Helmond?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:
 
Telefoonnummer:
E-mailadres:

Bedankt voor uw bericht

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Foutmelding: