Letselschade Horst opgelopen?

Heb je letselschade opgelopen in de regio Horst? Dan heb je vast en zeker een heleboel vragen. Hierbij is van belang dat je door een letselschadespecialist wordt bijgestaan. Bij Van der Putt Advocaten werken meerdere letselschadeadvocaten, die je graag willen helpen.

Letselschade in vogelvlucht

Letselschade is de lichamelijke of geestelijke schade die je lijdt nadat je betrokken bent geraakt bij een ongeval. De kosten die je in verband met een dergelijk ongeluk moet maken komen vaak voor vergoeding in aanmerking. Ook heb je recht op een smartengeldvergoeding. Dit is een vergoeding voor gederfde levensvreugde.

Voorbeelden van letselschade in Horst.

Het zal je maar gebeuren je raakt betrokken bij een bedrijfsongeval in Horst of je wordt het slachtoffer van een verkeersongeval in Horst. Ook kan het zo zijn dat je betrokken raakt bij een geweldsmisdrijf dat is gepleegd in Horst waarbij jij het slachtoffer bent. Daarnaast is het mogelijk dat je de dupe wordt van een medische fout.

Letselschade advocaat in Horst

Wanneer je letselschade hebt opgelopen in Horst is het uiteraard van belang dat je je laat vertegenwoordigen door een gespecialiseerd letselschade advocaat. Van der Putt Advocaten heeft jarenlange ervaring in de letselschadebranche. Wij helpen je graag gedurende je letselschadetraject. We kunnen bijvoorbeeld voorschotten voor je vragen, maar ook helpen met onderhandelingen met de tegenpartij. Uiteraard kunnen we ook procederen bij de rechtbank om voor jou een juiste schadevergoeding te regelen.


Gratis advies over letselschade in Horst

Ben je woonachtig in Horst of omgeving en heb je letselschade? Dan is het mogelijk om vrijblijvend en kosteloos contact op te nemen met één van onze letselschadespecialisten: mr. Arthur van Dok, mr. Henri Pelckmansmr. Geertje Verkuijlen of mr. Stijn Vos. Ook hebben wij op kantoor een gratis spreekuur, op maandag van 12.00 tot 14.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 18.00 uur. Ons kantoor is gevestigd in Venray op een kleine 10 km. van Horst. Uiteraard is het ook mogelijk je thuis te bezoeken. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met ons kantoor.Meer weten over Letselschade Horst?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:
 
Telefoonnummer:
E-mailadres:

Bedankt voor uw bericht

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Foutmelding: