Letselschade Limburg opgelopen?

Bij Van der Putt Advocaten te Venray (Limburg) werken vier letselschadeadvocaten en een medisch adviseur die je kunnen helpen wanneer je betrokken raakt bij een ongeval.

Wat is nu eigenlijk letselschade?

Letselschade is schade die je lijdt wanneer je betrokken raakt bij voorbeeld een bedrijfsongeval of een verkeersongeval in Limburg. Door een dergelijk ongeval word je vaak geconfronteerd met hoge kosten. In veel gevallen komen deze kosten voor vergoeding in aanmerking. Ook heb je recht op een smartengeldvergoeding. Dat is een vergoeding voor de door jou geleden pijn en gederfde levensvreugde.

Voorbeelden van letselschade in Limburg

Je zou betrokken kunnen raken bij een auto-ongeval in Limburg. Ook kan het zo zijn dat je op je werk een ongeval meemaakt of dat er een medische fout wordt gemaakt tijdens een behandeling in een ziekenhuis in Limburg

Letselschade advocaat in Limburg

Wanneer je het slachtoffer wordt van een dergelijk voorval is het van groot belang dat je je laat adviseren door een letselschade advocaat. Van der Putt Advocaten te Venray heeft inmiddels 40 jaar ervaring in de letselschadebranche. Wij kunnen je belangen behartigen gedurende je gehele genezingsproces en er zo voor zorgen dat jij je slechts hoeft te concentreren op je eigen herstel. Onze werkzaamheden omvatten onder meer het vragen van voorschotten, het communiceren met de wederpartij en procederen tegen de wederpartij. Daarnaast werken wij samen met een medisch adviseur en andere specialisten.

Gratis advies over letselschade in Limburg

Wanneer je woonachtig bent in Limburg dan kan je altijd om een gratis adviesgesprek vragen. Onze letselschadeadvocaten mr. Arthur van Dok, mr. Henri Pelckmansmr. Geertje Verkuijlen of mr. Stijn Vos kunnen je thuis bezoeken voor een geheel vrijblijvend en kosteloos advies. Daarnaast hebben wij op ons kantoor in Venray een gratis inloopspreekuur op maandag van 12.00 uur tot 14.00 uur en iedere woensdag van 17.00 uur tot 18.00 uur.Meer weten over Letselschade Limburg?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:
 
Telefoonnummer:
E-mailadres:

Bedankt voor uw bericht

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Foutmelding: