Actuele
nieuwsberichten

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Recente berichten

Ga terug naar nieuws

Coronavirus

30 april 2020Door: Y. Holweg

Ook ons kantoor wordt geconfronteerd met de gevolgen van het coronavirus. We passen onze werkwijze daarop zoveel mogelijk aan.

 

Vanaf donderdag 30 april is het weer mogelijk om gebruik te maken van het inloopspreekuur van de afdeling letselschade. We houden ons hierbij wel aan de richtlijnen van het RIVM:

 

  • Indien u verkoudheidsklachten, koorts of keelpijn heeft en/of u moet hoesten en/of niezen kunt u niet naar ons kantoor komen maar bel dan naar ons kantoor voor een telefonische afspraak met één van onze advocaten.
  • Houd anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Schud geen handen.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en bij vertrek.
  • Raak zo weinig mogelijk aan.
  • Kom met zo weinig mogelijk mensen naar de afspraak.
  • Ga in de vergaderruimte ook anderhalve meter uit elkaar zitten.
     

Mocht u niet naar kantoor willen/kunnen komen dan kunt u ook contact opnemen met ons kantoor om een vrijblijvende (telefonische) afspraak in te plannen op een ander tijdstip.

 

Het inloopspreekuur is op maandag van 12.00 - 14.00 uur en op donderdag van 17.00 - 18.00 uur.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl