Actuele
nieuwsberichten

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Recente berichten

Ga terug naar nieuws

Coronavirus

25 maart 2020Door: E. Barten

Ook ons kantoor wordt geconfronteerd met de gevolgen van het coronavirus. We passen onze werkwijze daarop in ieder geval tot en met 1 juni aanstaande zoveel als mogelijk is aan.

 

Tot en met 28 april zullen we geen spreekuur meer hebben. Wel kun je tijdens kantooruren (8:30 uur tot 17:00 uur) telefonisch contact opnemen om telefonisch te overleggen met een van onze gespecialiseerde advocaten als je je afvraagt of je mogelijk een zaak hebt waarmee wij je kunnen helpen. Ook dit is vanzelfsprekend kosteloos en vrijblijvend.

 

Afspraken met onze cliënten zullen zoveel als mogelijk telefonisch worden afgehandeld. Voor wat betreft afspraken die niet telefonisch kunnen plaatsvinden, zullen we in overleg met de cliënten bepalen of de afspraak door moet gaan dan wel kan worden uitgesteld tot na 28 april aanstaande. 

 

Mocht de situatie daarom vragen dan zal een update volgen. Daarnaast proberen we je zo spoedig mogelijk te informeren over de werkwijze na 28 april aanstaande.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl