Maak kennis
met onze advocaten

0478 - 55 66 77

“Deskundigheid en zorgvuldigheid staan voorop. Mijn aanpak is zakelijk maar persoonlijk. Ik ben een mensen-mens."

Geertje Verkuijlen

Advocaat

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Informatie

Luisteren is zo belangrijk. Daarom kijk ik altijd naar de persoon achter een verhaal. Zodat ik het belang van een cliënt écht voorop kan stellen. Als deskundige op het gebied van letselschade schets ik de mogelijkheden op juridisch vlak en geef ik de gevolgen van bepaalde keuzes aan. Samen met een cliënt bepaal ik de weg die we gaan volgen. We laten geen middel onbenut, uiteraard binnen de grenzen van de wet. Een cliënt moet zich gehoord en gezien voelen. Persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel. Ik geloof niet in drempels.

Specialisatie
Sectie:

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Ervaring:

Aansprakelijkheidsrecht, letselschade en sociaal zekerheidsrecht

Specialisatie:

Grotius specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen:

Lid van de WAA (Werkgroep Artsen Advocaten), LSA (Letselschade Advocaten), ASP (Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade).

LSA Advovaten logo     Werkgroep Artsen Advocaten logo     ASP logo

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. Daarom biedt de afdeling letselschade u naast de mogelijkheid om telefonisch en per e-mail een afspraak te maken, ook een gratis spreekuur voor een kosteloos advies. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl0478 - 55 66 77