Maak kennis
met onze advocaten

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

“Deskundigheid en zorgvuldigheid staan voorop. Mijn aanpak is zakelijk maar persoonlijk. Ik ben een mensen-mens."

Advocaat

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Informatie

Luisteren is zo belangrijk. Daarom kijk ik altijd naar de persoon achter een verhaal. Zodat ik het belang van een cliënt écht voorop kan stellen. Als deskundige op het gebied van letselschade schets ik de mogelijkheden op juridisch vlak en geef ik de gevolgen van bepaalde keuzes aan. Samen met een cliënt bepaal ik de weg die we gaan volgen. We laten geen middel onbenut, uiteraard binnen de grenzen van de wet. Een cliënt moet zich gehoord en gezien voelen. Persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel. Ik geloof niet in drempels.

Specialisatie
Sectie:

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Ervaring:

Aansprakelijkheidsrecht, letselschade en sociaal zekerheidsrecht

Specialisatie:

Grotius specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen:

Lid van de WAA (Werkgroep Artsen Advocaten)

LSA (Letselschade Advocaten)

ASP (Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade)

LSA Advovaten logo     Werkgroep Artsen Advocaten logo    

  • Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied letselschade geregistreerd.
  • Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl