Maak kennis
met onze advocaten

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

"Elke cliënt verdient een persoonlijke aanpak."

Advocaat

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Informatie

Na mijn afstuderen ben ik me al snel gaan specialiseren in personen- en familierecht. Aanvankelijk heb ik jaren als advocaat-mediator gewerkt en vandaaruit heb ik de overstap naar letselschade gemaakt. Een stap waar ik nog steeds erg blij mee ben. Het spreekt me enorm aan om slachtoffers persoonlijk te mogen begeleiden, om vervolgens zakelijk de discussie met de verzekeraar aan te gaan. Dat is ook echt wie ik ben: een mensen-mens met een pittig karakter!

Specialisatie
Sectie:

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Ervaring:

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Specialisatie:

Grotius specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen:

Lid van de WAA (Werkgroep Artsen Advocaten)

LSA (Letselschade Advocaten)

ASP (advocaten voor Slachtoffers van Personenschade)

Werkgroep Artsen Advocaten logo    LSA Advovaten logo    

  • Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied letselschade geregistreerd.
  • Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl