Maak kennis
met onze advocaten

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

"Je staat er niet alleen voor. Ik sta slachtoffers bij met duidelijk en eerlijk advies."

Advocaat

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Informatie

Toen ik in 2006 begon als advocaat kwam ik al snel in aanraking met letselschade. Slachtoffers bijstaan sprak me direct aan. Als slachtoffer zit je in een moeilijke periode in je leven, waarin je alleen tegenover een grote verzekeraar staat. Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Omdat ik steeds meer letselschadezaken behandelde, ben ik me hier verder in gaan specialiseren. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Iedere dag haal ik er voldoening uit om mijn cliënten bij te staan en vooral ook duidelijk en eerlijk te adviseren. Samen bepalen we welke weg we kiezen.

Specialisatie
Sectie:

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Ervaring:

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Specialisatie:

Grotius specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen:

WAA (Werkgroep Artsen Advocaten)

LSA (Letselschade Advocaten)

ASP (advocaten voor Slachtoffers van Personenschade)

Werkgroep Artsen Advocaten logo    LSA Advovaten logo    

  • Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied letselschade geregistreerd.
  • Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl