Neem contact op

Bel ons op:

+31 (0) 478 - 55 66 77

Stuur een email naar:

info@putt.nl

Cliëntwaardering

9
WAARDERING

Waarom een advocaat inschakelen bij letsel?

Wanneer u letsel oploopt door een ongeval of mishandeling, kan dat uw leven ingrijpend veranderen. Vaak leidt een ongeval of mishandeling tot extra kosten, terwijl uw inkomen (deels) wegvalt.

Letselschade omvat alle lichamelijke en emotionele schade die u oploopt als gevolg van een ongeval of mishandeling. Er komt veel op u af als u slachtoffer bent van een ongeval of mishandeling. U krijgt onder andere te maken met:

  • artsen

  • uitkeringsinstanties

  • re-integratiebureaus

  • papierwerk

  • regels

  • een tegenpartij (vaak een aansprakelijkheidsverzekeraar)

Omdat het slachtoffer meestal niet de kennis heeft om zich goed in dit gebied te bewegen, is het belangrijk om direct de hulp van een letselschadeadvocaat in te roepen. 

Als slachtoffer komt u meestal tegenover een aansprakelijkheidsverzekeraar te staan, die de nodige juridische kennis in huis heeft. Omdat over diverse schadeposten de nodige discussie kan ontstaan, is het van groot belang dat u er iemand tegenover zet die een minstens net zo gedegen juridische kennis heeft, zodat uw belangen optimaal worden behartigd. Voordat u het weet, krijgt u immers veel minder dan waar u recht op heeft en ontstaan er onnodige (financiële of andere) problemen.

Een letselschadeadvocaat is bij uitstek gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Hij weet dus precies wat hij moet doen om uw belangen optimaal te behartigen. De letselschadeadvocaat is iedere dag bezig met het oplossen van claims, zoals de uwe. Zijn kennis van het aansprakelijkheidsrecht is groot, doordat hij aan strenge eisen moet voldoen die hem door de vereniging van letselschadeadvocaten, LSA, (www.lsa.nl) en de vereniging van advocaten voor slachtoffers van personenschade, ASP, (www.asp-advocaten.nl) worden opgelegd. Voor toelating tot de vereniging dient hij een hoogwaardige opleiding te volgen en daarna wordt zijn kennis up to date gehouden door een jaarlijkse (permanente) opleiding.


LAATSTE TWEETS