Neem contact op

Bel ons op:

+31 (0) 478 - 55 66 77

Stuur een email naar:

info@putt.nl

Cliëntwaardering

9
WAARDERING

Wat doet een letselschadeadvocaat?

Allereerst bekijkt de letselschadeadvocaat of er iemand aansprakelijk is voor uw schade. Vervolgens stelt de letselschadeadvocaat uw schade vast en zorgt ervoor dat deze zo goed mogelijk wordt vergoed. Denk hierbij aan:

  • verlies van arbeidsvermogen (bijvoorbeeld een inkomensachteruitgang)

  • voorzieningen in het kader van huishoudelijke hulp

  • verlies van zelfwerkzaamheid (als u bijvoorbeeld niet meer in staat bent uw eigen tuin te onderhouden of uw huis te schilderen)

  • reiskosten

  • telefoonkosten

  • smartengeld (ook wel immateriële schadevergoeding genoemd)

 

Naast de directe gevolgen bekijkt de letselschadeadvocaat ook of er gevolgen zijn die zich pas in de toekomst zullen openbaren. Deze toekomstige schade moet namelijk ook vergoed worden. De letselschadeadvocaat onderhandelt namens u met de aansprakelijke partij en/of schadeverzekeraar over de schadevergoeding en over het treffen van noodzakelijke voorzieningen voor u.

Hoewel de letselschadeadvocaat zoveel mogelijk zal proberen te voorkomen dat een procedure moet worden gevoerd, zijn er wel gevallen waarin dit noodzakelijk is. De letselschadeadvocaat staat u in dat geval bij en voert de procedure voor u. Vanzelfsprekend wordt u altijd nauwgezet betrokken bij de dingen die de advocaat doet en houdt de letselschadeadvocaat u altijd stipt op de hoogte van de stand van zaken. Daarnaast worden er zonder uw instemming geen beslissingen genomen waaraan u gebonden bent.


LAATSTE TWEETS