Insolventierecht

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Faillissement

Een faillissement is voor alle betrokkenen erg ingrijpend. Het bestuur wil weten wat in het zicht van faillietverklaring nog allemaal mag. Werknemers vragen zich af of zij hun baan verliezen. Leveranciers en afnemers eisen zekerheid van betaling en levering. Branchegenoten interesseren zich voor een doorstart.

Waarmee kunnen wij u helpen?

In elk stadium staan wij u graag bij, zoals bij het:

-       beoordelen van mogelijk paulianeuze transacties

-       uitwinnen van zekerheden na faillietverklaring van debiteuren

-       adviseren en vertegenwoordigen bij bestuurdersaansprakelijkheid

-       onderhandelen en contracteren in het kader van een doorstart

<p"> 

Heeft u vragen of hulp nodig? Neem contact op met mr. Marcus Gerrits. Hij werkt ook als curator en heeft dus unieke praktijkervaring en relevante expertise.

 

Bent u crediteur in een faillissement waar mr. Marcus Gerrits curator in is? Bekijk het overzicht van faillissementen of dien uw vordering hier in. 

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl