Rechtsbijstandverzekering

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Vrije advocaatkeuze

In de polisvoorwaarden van je rechtsbijstandverzekering staat welke zaken onder de dekking vallen. Zo lang het alleen om advies en onderhandeling gaat, mag de verzekeraar eigen juristen inzetten. Als het echter aankomt op een procedure, dan mag je zelf een advocaat uitkiezen. Je hoeft dan dus geen genoegen te nemen met de advocaat die jouw verzekering aanwijst.

Geschillenregeling

Als je het oneens bent met jouw verzekeraar, mag je je op de zogenaamde geschillenregeling beroepen. Een onafhankelijke advocaat zal dan beoordelen wie gelijk heeft.

Gratis advies

Verwijst je verzekeraar je door naar een eigen advocaat, maar wil je die liever zelf kiezen? Geeft je verzekeraar je juist meteen een vrije keuze? Of heb je een meningsverschil met je verzekeraar over de behandeling van jouw zaak? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl