Huis-, tuin- en
keukenongevallen

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Het uitgangspunt van het Nederlandse aansprakelijkheidsrecht is dat iedereen zijn eigen schade draagt behalve als een ander deze schade veroorzaakt heeft of daarvoor verantwoordelijk is.

In en om het (eigen) huis gebeuren iedere dag wel een paar ongelukjes. Je valt van een ladder, je snijdt je met een mes, je valt op een gladde oprit etc. Over het algemeen kun je daarvoor geen andere partij aansprakelijk stellen. Zelfs niet als de gevolgen en het letsel ernstig zijn. Je moet je schade dan dus zelf dragen.

In sommige gevallen kan een andere partij wel aansprakelijk zijn voor een huis-, tuin- en keukenongeluk. Je kunt bijvoorbeeld denken aan ongelukken die ontstaan door een gebrekkige opstal of door gebrekkige producten.

Heb jij recht op schadevergoeding?

Neem contact op met één van onze specialisten op dit rechtsgebied. Zij ondersteunen jou graag met juridisch advies. Je kunt direct contact opnemen met mr. A.J.F. van Dokmr. W.H.M.J. Pelckmansmr. G.A.M. VerkuijlenC.P. Vos, C.M.W.M. van de Molengraft, S. Philippi of L. Verhagen.

 

Word je liever zelf gebeld? Neem dan contact op via het contact formulier. Je kunt ook vrijblijvend langskomen op ons gratis inloopspreekuur.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl