Missie / Visie

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Missie

De missie van Van der Putt Advocaten is hoogwaardige rechtshulp verlenen tegen een betaalbare prijs waarbij klantgerichtheid voorop staat.

 

  • Klantgerichtheid: wij bieden u een gratis contactmoment voor een kosteloos eerste advies. Daarnaast meten wij jaarlijks de klanttevredenheid en bieden wij bovendien een gratis evaluatiegesprek aan na iedere zaak. Met de resultaten hieruit optimaliseren wij onze dienstverlening continu.                                 
  • Specialisatie staat centraal: wij kiezen ervoor om ons te focussen en te specialiseren. Het merendeel van onze advocaten heeft een postdoctorale studie in een specifiek rechtsgebied afgerond. 

 

Ons doel is de oplossing van uw probleem op zo kort mogelijke termijn te vinden, zo mogelijk in overleg met de wederpartij, zo nodig door middel van een procedure. Uw belang is daarbij ons enige belang!

Full Service

U kunt met vrijwel alle juridische vragen bij ons terecht want wij zijn een full service advocatenkantoor. Wij ondersteunen u als particulier, ondernemer,  overheidsinstantie en non-profitorganisatie en geven u een onafhankelijk advies.

 

Doordat iedere advocaat (een) eigen specialisme(n) heeft kunnen wij elkaar ondersteunen en waar nodig aanvullen. U heeft echter altijd uw eigen advocaat als vast aanspreekpunt.

Concurrerend tarief

Van der Putt Advocaten staat voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarbij zijn de facturen die wij opstellen transparant. U ziet direct welke kosten waarvoor zijn gemaakt.

Visie

Van der Putt Advocaten staat al meer dan 40 jaar garant voor kwalitatief hoogstaande en betaalbare juridische bijstand door vergaand gespecialiseerde advocaten.

 

Van der Putt Advocaten is voor u:

 

  • Toegankelijk en persoonlijk
  • Resultaatgericht
  • Gespecialiseerd
  • Betaalbaar en transparant

Snel en praktisch

Onze adviezen zijn to the point. Wij richten ons op snelle en praktische oplossingen waarmee u zo snel en goed mogelijk resultaat boekt.

 

Maak gebruik van het gratis contactmoment! Bel of mail ons. Wordt u liever zelf gebeld? Vul het contactformulier in. 

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl