Klachten en geschillen

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Klachten en geschillen regeling

Ons kantoor zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over een bepaald aspect van onze dienstverlening. Om uw klacht in behandeling te nemen heeft ons kantoor een interne klachtregeling.

Geschillencommissie

Mochten de interne klachtregeling en ons overleg in uw ogen niet tot een bevredigend resultaat leiden dan kunt u een klacht indienen bij de Geschillencommissie Advocatuur. Dat kan pas nadat u uw bezwaren eerst aan ons kantoor heeft voorgelegd. Wanneer ons kantoor niet binnen vier weken na het indienen van uw bezwaren schriftelijk heeft gereageerd op uw klacht, kunt u uw klacht rechtstreeks indienen bij de Geschillencommissie Advocatuur.

 

Lees hier meer over onze klachten en geschillenregeling 

Onze interne klachtregeling

Wanneer u ontevreden bent over de kwaliteit van onze dienstverlening of over de declaratie, vragen wij u uw bezwaren eerst voor te leggen aan uw eigen advocaat of aan de klachtenfunctionaris. In onze opdrachtbevestiging wordt u hierover geïnformeerd.

 

U kunt uw klacht sturen of mailen naar:

Van der Putt Advocaten
Patersstraat 17
5801 AT Venray

info@putt.nl

 

Wij zullen in overleg met u zo snel mogelijk een oplossing voor het probleem proberen te vinden. Deze oplossing zullen wij altijd schriftelijk aan u bevestigen.

 

Lees hier meer over onze klachten en geschillenregeling 

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl