“Een advocaat die
begrijpt wat je bedoelt”
“Zes gespecialiseerde
letselschadeadvocaten”
“Een persoonlijke
aanpak”
“Uw belang is
ons belang”
“Ook u heeft rechten,
laat u niet afschepen”
1 / 5

Zoekt u een specialist op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade? En houdt u van een persoonlijke en accurate benadering? Dan bent u bij Van der Putt Advocaten aan het juiste adres.

info@putt.nl
Venlo077 - 206 50 10
Waarmee kunnen wij u helpen?
13 mei 2020

De zwakkere verkeersdeelnemers

Op paaszondag reed meneer A in zijn Fiat 500 een bocht naar links in. Op datzelfde moment kwam mevrouw B op haar fiets vanuit de tegenovergestelde richting. B schrok van A, remde en draaide haar stuur naar rechts. Ze viel van haar fiets en kwam op het asfalt terecht. In het ziekenhuis bleek B haar pols en haar onderbeen op twee plaatsen gebroken te hebben. Door het letsel raakte B zelfs gedeeltelijk arbeidsongeschikt. De rechtbank moest oordelen of A aansprakelijk was voor de schade van B. Lees meer
30 april 2020

Coronavirus

Ook ons kantoor wordt geconfronteerd met de gevolgen van het coronavirus. We passen onze werkwijze daarop zoveel mogelijk aan.   Vanaf donderdag 30 april is het weer mogelijk om gebruik te maken van het inloopspreekuur van de afdeling letselschade. We houden ons hierbij wel aan de richtlijnen van het RIVM:   Indien u verkoudheidsklachten, koorts of keelpijn heeft en/of u moet hoesten en/of niezen kunt u niet naar ons kantoor komen maar bel dan naar ons kantoor voor een telefonische afspraak met één van onze advocaten. Houd anderhalve meter afstand van elkaar. Schud geen handen. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en bij vertrek. Raak zo weinig mogelijk aan. Kom met zo weinig mogelijk mensen naar de afspraak. Ga in de vergaderruimte ook anderhalve meter uit elkaar zitten. Mocht u niet naar kantoor willen/kunnen komen dan staat het u ook altijd vrij om een vrijblijvende (telefonische) afspraak in te plannen op een ander tijdstip.   Het inloopspreekuur is op maandag van 12.00 - 14.00 uur en op donderdag van 17.00 - 18.00 uur. Lees meer
Van der Putt Advocaten

Bezoeklocatie Venlo

Kaldenkerkerweg 20

5913 AE Venlo

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Wij verlenen gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

 

Onze klantgerichtheid houdt onder meer in dat we uw persoonlijke situatie betrekken bij het geven van ons advies. U heeft altijd uw eigen advocaat als vast aanspreekpunt.

Lees meer over onze missie / visie

Arthur van Dok

Kristel van de Molengraft - Verrijdt

Henri Pelckmans

Susan Philippi

Geertje Verkuijlen

Stijn Vos

"Een slachtoffer moet recht kunnen halen, daar sta ik voor. Ik heb een speciaal oog voor wat een slachtoffer beweegt."

"Elke cliënt verdient een persoonlijke aanpak."

"Ook jij hebt rechten, laat je dus niet afschepen."

Je staat er niet alleen voor. Ik sta slachtoffers bij met duidelijk en eerlijk advies.

“Deskundigheid en zorgvuldigheid staan voorop. Mijn aanpak is zakelijk maar persoonlijk. Ik ben een mensen-mens."

"Geen driedelig pak maar specialistische kennis met een persoonlijke aanpak."

Bekijk profiel Bekijk profiel Bekijk profiel Bekijk profiel Bekijk profiel Bekijk profiel