Maak kennis
met onze advocaten

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

"Geen driedelig pak maar specialistische kennis met een persoonlijke aanpak."

Advocaat

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Informatie

Sinds 2010 behartig ik de belangen van slachtoffers in letselschadezaken. Zij staan er vaak alleen voor en weten niet wat er na een ongeval allemaal op hun pad komt. Dat ik ze juist in die periode kan ondersteunen geeft voldoening. Mijn werkwijze is informeel; een advocaat hoeft tegenwoordig geen driedelig pak meer te dragen. Het gaat om de inhoud, om specialistische kennis. Ik waarschuw cliënten voor beren op de weg en geef eerlijke adviezen. Zoete broodjes bakken heeft geen zin. Soms heeft een zaak nu eenmaal tijd nodig. Zo lang het belang van mijn cliënt maar voorop staat.

Specialisatie
Sectie:

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Ervaring:

Aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Specialisatie:

Grotius specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen:

Lid van de WAA (Werkgroep Artsen Advocaten)

LSA (Letselschade Advocaten)

ASP (Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade)

 LSA Advovaten logo   Werkgroep Artsen Advocaten logo    

  • Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied letselschade geregistreerd.
  • Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl