Maak kennis
met onze advocaten

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

"Samen met mijn cliënten zoek ik de beste oplossing voor alle betrokkenen. Zodat ze verder kunnen met hun leven."

Advocaat - partner

Personen- en familierecht

Informatie

Elke dag sta ik mensen bij in een moeilijke periode in hun leven. Sinds 1990 ben ik advocaat en heb ik me gespecialiseerd in familierecht. Ook ben ik mediator. Met kennis van zaken ondersteun ik mensen in die moeilijke periode, met alle aandacht voor hun persoonlijke belangen. Ik ben betrokken, oplossingsgericht en doortastend. Graag schep ik duidelijkheid over wat wel of niet haalbaar is. Als we met overleg geen oplossing bereiken, sta ik cliënten bij in een juridische procedure. Maar altijd op constructieve wijze. Met oog voor menselijke verhoudingen. Zodat mensen weer verder kunnen met hun leven na een scheiding.

Specialisatie
Sectie:

Personen- en familierecht

Ervaring:

Personen- en familierecht

Specialisatie:

Personen- en  familierecht

Lidmaatschappen:

Lid van vFAS (vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars)

 

Familierecht Advocaten Scheidingsmediators logo

Registermediator in het Mediationregister van de Mediatorsfederatie Nederland (voorheen NMI)

 

Mediatorsfederatie Kwaliteitsregister Nederland logo

Opleidingen / Cursussen
  • Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied familierecht, echtscheidingsrecht, mediation in echtscheidingen en overige familiezaken geregistreerd.
  • Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl