Maak kennis
met onze advocaten

0478 - 55 66 77

"Een zaak is geen papieren werkelijkheid maar vraagt om een persoonsgerichte aanpak. Mijn drijfveer is om lastige vraagstukken op te lossen, samen met cliënten."

Bram Dirkx

Advocaat

Omgeving en bouwen

Informatie

Als advocaat sta ik particulieren en bedrijven bij in zaken die gaan over omgevingsrecht en bouwrecht. Ik combineer specialistische kennis en een doelgerichte aanpak met een menselijke maat. In de samenwerking met cliënten streef ik naar toegankelijkheid, vertrouwen en betrokkenheid. Het is mijn missie om een complex, juridisch vraagstuk te vertalen naar begrijpelijke taal. Van nature ben ik analytisch en nieuwsgierig. Met veel energie bijt ik me vast in een dossier en ik ben niet snel tevreden. Met een achtergrond als historicus weet ik een juridisch geschil goed in perspectief te plaatsen.

Specialisatie
Sectie:

Omgeving en bouwen

Ervaring:

Omgevingsrecht, Milieurecht, Bouwrecht, Burenrecht, Bestuursrecht, Gemeenterecht, Bestuurssanctierecht, Handhaving, Algemeen civiel recht, Arbeidsrecht

Specialisatie:

Staats- en Bestuursrecht

Lidmaatschappen:

Vereniging voor Bestuursrecht (VAR)

Vereniging voor Milieurecht (VMR)

Vereniging voor Bouwrecht (VBR)

Nederlandse Vereniging voor Staatsrecht (Staatsrechtkring)

  • Lid Commissie van Beroep Eindexamenaangelegenheden LVO Noord
  • Bestuurslid Odapark - center for contemporary art

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. Daarom biedt de afdeling letselschade u naast de mogelijkheid om telefonisch en per e-mail een afspraak te maken, ook een gratis spreekuur voor een kosteloos advies. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl0478 - 55 66 77