Juridisch advies Venray

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Woon of werk jij in Venray en zoek je juridisch advies? Dan ben je bij Van der Putt Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten geven vanuit het kantoor in Venray juridisch advies op allerlei terreinen. Heb je het heel druk, wil je lokale betrokkenheid of is reizen lastig? Dan is het wel zo fijn om je juridisch advies gewoon in Venray in te winnen.

Juridisch advies over letselschade

Als slachtoffer van een bedrijfsongeval, medische fout, geweldsmisdrijf of verkeersongeluk in de regio Venray vind je jouw advocaat dicht bij huis. Juridisch advies in een vertrouwde omgeving dus. Als je door dat letsel (even) minder mobiel bent, kan één van onze advocaten je in Venray of omstreken thuis bezoeken. Natuurlijk kun je voor juridisch advies ook zelf even langskomen. Ons kantoor ligt in hartje Venray en is dus prima bereikbaar.

Juridisch advies voor particulieren en ondernemers

Ook voor juridisch advies over veel andere situaties kun je bij ons in Venray terecht. Denk bijvoorbeeld aan echtscheidingen, faillissementen, werk en ontslag, koop en huur, beslissingen van de overheid en diverse contracten. Bij al die vragen is het handig om antwoorden gewoon in Venray te vinden. Kom je dus zelf uit de buurt van Venray? Dan geven wij je graag juridisch advies van dichtbij.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl