Op zoek naar een advocaat in omgeving Uden?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Ben je op zoek naar een advocaat in Uden of omgeving om je bij te staan in een juridisch geschil of bij een andere kwestie? Van der Putt Advocaten uit Venray is een full service advocatenkantoor met specialisaties in diverse rechtsgebieden, zowel op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade als (op het gebied van) civiel en bestuursrecht. Wij zijn toegankelijk, gespecialiseerd en betaalbaar. Bij Van der Putt werken meerdere advocaten, die je graag willen helpen.

Waarom Van der Putt Advocaten

Naast het feit dat onze cliënten bij ons altijd centraal staan en ook blijven staan, kunnen wij als advocaat met werkgebied Uden ook andere voordelen bieden aan een ieder die zich door ons laat vertegenwoordigen:

 

 • Resultaatgericht
 • Persoonlijk en transparant
 • 50 jaar ervaring
 • Korte communicatielijnen met onze cliënten
 • Gespecialiseerde advocaten die snelle en praktische oplossingen bieden

Dé advocaat in de omgeving Uden

In de loop der jaren hebben wij een grote en zeer uiteenlopende expertise op gedaan. Onze advocaten hebben ieder één of meerdere eigen specialisaties en door deze met elkaar te combineren, zijn wij het full service advocatenkantoor waar je naar op zoek bent. Wij zijn de advocaat in de omgeving Uden voor:

 

 • Bedrijfsongevallen
 • Beroepsziekten
 • Geweldsmisdrijven
 • Nabestaanden bij overlijden
 • Overige ongevallen
 • Schadeverzekering inzittenden en Verkeersongevallen

 

Bovenstaande specialisaties vormen onze expertise op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Voor civiel en bestuursrecht hebben wij de nodige expertise op de volgende gebieden in huis:

 

 • Arbeidsrecht en ontslag
 • Bestuursrecht
 • Civiel recht
 • Insolventierecht (faillissementen)
 • Omgevingsrecht
 • Personen- en familierecht

Contact opnemen met Van der Putt Advocaten

Geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die Van der Putt Advocaten te bieden heeft? Bekijk de website voor meer informatie over de diverse specialisaties die onze advocaten in huis hebben en hoe je ons kunt bereiken. Ook ben je iedere maandag tussen 12:00 en 14:00 uur of iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 uur welkom op ons kantoor in Venray voor ons gratis spreekuur voor de afdeling aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Ons kantoor is vanaf Uden binnen het uur te bereiken. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij bij je in Uden op bezoek komen. Hiervoor kun je telefonisch contact met ons opnemen.

 

Advocaat in Uden.

Waardering

Begrijpelijke taal

Prettige sfeer, zeer behulpzaam. Begrijpelijke taal wordt altijd gebruikt of nogmaals uitgelegd. Ik werd altijd op de hoogte gehouden.

Ontspannen sfeer

De heer Schelling

Ondanks “taaie stof” zeer ontspannen omgang met advocaat.

Voel me serieus genomen

Mevrouw Willems

Altijd een luisterend oor en goed advies. Indien nodig heb je snel contact en je hebt altijd met dezelfde personen van kantoor te maken, die op de hoogte zijn van je persoonlijke situatie. Je verhaal is meteen duidelijk en daardoor kan men ook adequaat reageren. Elke gesprek en de gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat je altijd rustig kunt nalezen. Door het begrip head ik het gevoel dat ik serieus werd genomen en kreeg ik de ondersteuning die je als slachtoffer nodig hebt. Mijn advocaat maar ook zeker zijn secretaresse zijn de afgelopen zes jaar een steun voor mij geweest.

Afspraak bij mij thuis

Mevrouw Heijkens

Na telefonische afspraak kon ik snel een afspraak maken voor een huisbezoek wat ik zeer op prijs heb gesteld omdat ik niet meer mobiel ben.

Zeer tevreden

De heer Cordes

Snel reageren, duidelijke communicatie, professionaliteit, zeer tevreden.

Goed op de hoogte gehouden

Mevrouw Bloemen

De zaak is netjes afgehandeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mijn advocaat.

Motiveren

De heer Van Grimbergen

Alle respect voor uw deskundigheid en geduld waarmee u een langzamerhand door de tegenpartij gefrustreerd gemaakt persoon toch weer gemotiveerd hield om vooral vasthoudend te blijven.

Geen moeilijke taal

De heer Van Holstein

Alles is positief bij jullie (de aanpak enz.). Er wordt goed geluisterd naar mij in niet te moeilijke taal gepraat!

Geen twijfels gehad

Ik heb geen enkel moment getwijfeld over een slechte/goede afloop toen ik u hulp inschakelde. Nogmaals enorm bedankt!

Eindelijk weer vertrouwen in de zaak

Alleen maar lof! Door hem kregen we weer vertrouwen in de zaak. Complimenten voor zijn deskundigheid en inzet! Wij zijn ontzettend tevreden hoe hij mijn dossier overgenomen en aangepakt heeft.

Begrip voor de situatie

Aangename persoonlijkheid, begrip voor de situatie, snelle afhandeling, zeer tevreden in het algemeen.

Eerlijk

De heer Litjens

Alleen maar lof! Eerlijk, objectief, soms bescheiden, realistisch, professioneel en zeer punctueel! Warmte, nooit kil of koel. Open, zakelijk, voorspellend goed! Jullie zijn een aanwinst voor het imago!

Persoonlijk contact

Contacten waren persoonlijk en prettig waardoor een ongemakkelijk gevoel voorkomen werd gezien de situatie die cliënt en familie moeten doormaken.

Goede service

De heer Jacobs

Service naar cliënt toe was super!

Tevreden

Mevrouw Burhenne

Zeer tevreden. Zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen.

Goede werkwijze

Mevrouw Van der Heijden

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de advocaat mijn zaak heeft behartigd. Zeer deskundig, reëel en correct. Aan deze werkwijze kan menig kantoor een voorbeeld nemen.

Duidelijke communicatie over kansen en risico's

Anoniem

Tijdens de onderhandeling werd duidelijk gecommuniceerd wat de kansen en risico's waren maar geduld loont. Ben zeer tevreden met de betrokkenheid en deskundigheid van mijn advocaat. Top!

Niets dan lof

Mevrouw Tissen

Respectvol, geïnteresseerd, betrokken, deskundig en eerlijk. Niets dan lof voor de afhandeling vn mijn verkeersongeval in 2015.  

Ondersteunend

Mevrouw Dijkstra

Deskundig, doortastend ,begripvol, empatisch, geduldig, zuiver en dermate ondersteunend dat het helpt mijn whiplash trauma beter te accepteren. 

Goed advies

Anoniem

Ik ben op een prettige manier van het juiste advies voorzien.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl