Letselschade in
Cuijk opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Heb je letselschade opgelopen in Cuijk? Dan wil je graag hulp van een letselschade advocaat met verstand van zaken. Bij Van der Putt Advocaten in Venray werken 6 gespecialiseerde letselschade advocaten en een medisch adviseur. Zij kunnen je bijstaan wanneer je bijvoorbeeld het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of een medische fout in Cuijk.

Letselschade in vogelvlucht

Letselschade is schade die je lijdt als gevolg van, bijvoorbeeld, een ongeval waarvoor een ander, zoals je werkgever, een andere verkeersdeelnemer of een arts, aansprakelijk is. Vaak is er sprake van letsel dat zowel lichamelijk als psychisch kan zijn. Ook maak je meestal kosten. Daarnaast is je pijn en verdriet aangedaan. Daarvoor krijg je een smartengeldvergoeding, dat is de immateriële schade.

Voorbeelden van letselschade in Cuijk

Misschien ben je wel werkzaam in Cuijk en ben je betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval of heb je een beroepsziekte opgelopen in Cuijk. Ook kun je het slachtoffer van een verkeersongeval in Cuijk zijn geworden. Daarnaast kun je het slachtoffer zijn geworden van een geweldsmisdrijf waardoor je schade hebt opgelopen of je bent de dupe van een medische misser. Dit kan er allemaal toe leiden dat je recht heb op een schadevergoeding.

Letselschade advocaat in Cuijk en omgeving

Als je letselschade hebt opgelopen in Cuijk is het van belang dat je, je laat bijstaan door een letselschade advocaat in de buurt van Cuijk. Bij Van der Putt Advocaten ben je in goede handen. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Cuijk en wij hebben een persoonlijke en accurate aanpak hoog in het vaandel staan. Wij helpen je bij de onderhandelingen met de tegenpartij, claimen je letselschade en regelen de noodzakelijke voorschotten. Daarnaast vragen wij de noodzakelijke (medische) informatie op en plegen daarover overleg met onze medisch adviseur. Zo nodig schakelen we een arbeidsdeskundige in en procederen we bij de rechtbank tegen een verzekeraar voor een redelijke schadevergoeding.

Gratis advies over letselschade in Cuijk

Heb je letselschade opgelopen in Cuijk of omgeving? Vraag je je af of je in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Neem dan eens vrijblijvend en kosteloos contact op met één van onze letselschade advocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. Philippi. Dit eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend.


Je kunt ook naar ons gratis spreekuur komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere woensdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen. Ons kantoor is gevestigd in Venray op nog geen 35 kilometer afstand van Cuijk. Vind je het fijner dat een van onze advocaten eens bij je langskomt in Cuijk? Dat is geen probleem. Wij plannen graag een huisbezoek in Cuijk in.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl