Letselschade in
Cuijk opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Letselschade advocaat in Cuijk en omgeving

Heb je letselschade opgelopen in Cuijk? Dan wil je graag hulp van een letselschade advocaat met verstand van zaken. Bij Van der Putt Advocaten in Venray werken 6 gespecialiseerde letselschade advocaten en een medisch adviseur. Zij kunnen je bijstaan wanneer je bijvoorbeeld het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval in Cuijk.

Letselschade in vogelvlucht

Letselschade is schade die je lijdt als gevolg van, bijvoorbeeld, een ongeval waarvoor een ander, zoals je werkgever, een andere verkeersdeelnemer of een arts, aansprakelijk is. Vaak is er sprake van letsel dat zowel lichamelijk als psychisch kan zijn. Ook maak je meestal kosten. Daarnaast is je pijn en verdriet aangedaan. Daarvoor krijg je een smartengeldvergoeding, dat is de immateriële schade.

Voorbeelden van letselschade in Cuijk

Misschien ben je wel werkzaam in Cuijk en ben je betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval of heb je een beroepsziekte opgelopen in Cuijk. Ook kun je het slachtoffer van een verkeersongeval in Cuijk zijn geworden. Daarnaast kun je het slachtoffer zijn geworden van een geweldsmisdrijf waardoor je schade hebt opgelopen. Dit kan er allemaal toe leiden dat je recht hebt op een vergoeding van de letselschade in Cuijk.

 

Letselschade in Cuijk.

Als je letselschade hebt opgelopen in Cuijk is het van belang dat je je laat bijstaan door een letselschade advocaat in de buurt van Cuijk. Bij Van der Putt Advocaten ben je in goede handen. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Cuijk en wij hebben een persoonlijke en accurate aanpak hoog in het vaandel staan. Wij helpen je bij de onderhandelingen met de tegenpartij, claimen je letselschade en regelen de noodzakelijke voorschotten. Daarnaast vragen wij de noodzakelijke (medische) informatie op en plegen daarover overleg met onze medisch adviseur. Zo nodig schakelen we een arbeidsdeskundige in en procederen we bij de rechtbank tegen een verzekeraar voor een redelijke schadevergoeding.

Gratis advies over letselschade in Cuijk

Heb je letselschade opgelopen in Cuijk of omgeving? Vraag je je af of je in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Neem dan eens vrijblijvend en kosteloos contact op met één van onze letselschade advocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft, S. Philippi, of Lisa Verhagen. Dit eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend.


Je kunt ook naar ons gratis spreekuur in Venray komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen. Ons kantoor is gevestigd in Venray op nog geen 35 kilometer afstand van Cuijk. Vind je het fijner dat een van onze advocaten eens bij je langskomt in Cuijk? Dat is geen probleem. Wij plannen graag een huisbezoek in Cuijk in.

Waardering

Begrijpelijke taal

Prettige sfeer, zeer behulpzaam. Begrijpelijke taal wordt altijd gebruikt of nogmaals uitgelegd. Ik werd altijd op de hoogte gehouden.

Ontspannen sfeer

De heer Schelling

Ondanks “taaie stof” zeer ontspannen omgang met advocaat.

Voel me serieus genomen

Mevrouw Willems

Altijd een luisterend oor en goed advies. Indien nodig heb je snel contact en je hebt altijd met dezelfde personen van kantoor te maken, die op de hoogte zijn van je persoonlijke situatie. Je verhaal is meteen duidelijk en daardoor kan men ook adequaat reageren. Elke gesprek en de gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat je altijd rustig kunt nalezen. Door het begrip head ik het gevoel dat ik serieus werd genomen en kreeg ik de ondersteuning die je als slachtoffer nodig hebt. Mijn advocaat maar ook zeker zijn secretaresse zijn de afgelopen zes jaar een steun voor mij geweest.

Afspraak bij mij thuis

Mevrouw Heijkens

Na telefonische afspraak kon ik snel een afspraak maken voor een huisbezoek wat ik zeer op prijs heb gesteld omdat ik niet meer mobiel ben.

Zeer tevreden

De heer Cordes

Snel reageren, duidelijke communicatie, professionaliteit, zeer tevreden.

Goed op de hoogte gehouden

Mevrouw Bloemen

De zaak is netjes afgehandeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mijn advocaat.

Motiveren

De heer Van Grimbergen

Alle respect voor uw deskundigheid en geduld waarmee u een langzamerhand door de tegenpartij gefrustreerd gemaakt persoon toch weer gemotiveerd hield om vooral vasthoudend te blijven.

Geen moeilijke taal

De heer Van Holstein

Alles is positief bij jullie (de aanpak enz.). Er wordt goed geluisterd naar mij in niet te moeilijke taal gepraat!

Geen twijfels gehad

Ik heb geen enkel moment getwijfeld over een slechte/goede afloop toen ik u hulp inschakelde. Nogmaals enorm bedankt!

Eindelijk weer vertrouwen in de zaak

Alleen maar lof! Door hem kregen we weer vertrouwen in de zaak. Complimenten voor zijn deskundigheid en inzet! Wij zijn ontzettend tevreden hoe hij mijn dossier overgenomen en aangepakt heeft.

Begrip voor de situatie

Aangename persoonlijkheid, begrip voor de situatie, snelle afhandeling, zeer tevreden in het algemeen.

Eerlijk

De heer Litjens

Alleen maar lof! Eerlijk, objectief, soms bescheiden, realistisch, professioneel en zeer punctueel! Warmte, nooit kil of koel. Open, zakelijk, voorspellend goed! Jullie zijn een aanwinst voor het imago!

Persoonlijk contact

Contacten waren persoonlijk en prettig waardoor een ongemakkelijk gevoel voorkomen werd gezien de situatie die cliënt en familie moeten doormaken.

Goede service

De heer Jacobs

Service naar cliënt toe was super!

Tevreden

Mevrouw Burhenne

Zeer tevreden. Zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen.

Goede werkwijze

Mevrouw Van der Heijden

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de advocaat mijn zaak heeft behartigd. Zeer deskundig, reëel en correct. Aan deze werkwijze kan menig kantoor een voorbeeld nemen.

Duidelijke communicatie over kansen en risico's

Anoniem

Tijdens de onderhandeling werd duidelijk gecommuniceerd wat de kansen en risico's waren maar geduld loont. Ben zeer tevreden met de betrokkenheid en deskundigheid van mijn advocaat. Top!

Niets dan lof

Mevrouw Tissen

Respectvol, geïnteresseerd, betrokken, deskundig en eerlijk. Niets dan lof voor de afhandeling vn mijn verkeersongeval in 2015.  

Ondersteunend

Mevrouw Dijkstra

Deskundig, doortastend ,begripvol, empatisch, geduldig, zuiver en dermate ondersteunend dat het helpt mijn whiplash trauma beter te accepteren. 

Goed advies

Anoniem

Ik ben op een prettige manier van het juiste advies voorzien.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl