Letselschade in Boxmeer opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Letselschade advocaat in Boxmeer en omgeving

Van der Putt Advocaten heeft verschillende specialisten op het gebied van letselschade. Wanneer je bijvoorbeeld het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval in Boxmeer dan staat een van onze letselschade advocaten je graag bij.

Letselschade, wat is dat?

Van letselschade is sprake als je letsel hebt opgelopen als gevolg van, bijvoorbeeld, een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk kan worden gesteld. In de meeste gevallen is er sprake van letsel dat zowel lichamelijk als psychisch kan zijn. Een gevolg is vaak dat je dan kosten maakt en daardoor financiële schade lijdt. Daarnaast heb je recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor het leed dat je is aangedaan.

Praktijkvoorbeelden van letselschade in Boxmeer

Het kan zijn dat je in Boxmeer het slachtoffer wordt van een verkeersongeval. Ook kan het zijn dat je werkzaam bent in Boxmeer en een bedrijfsongeval krijgt of een beroepsziekte oploopt. Tevens kan het zo zijn dat je het slachtoffer bent geworden van een geweldsmisdrijf. Ook dan heb je recht op een vergoeding van letselschade in Boxmeer.

 

Letselschade in Boxmeer.

Wanneer je letselschade hebt opgelopen in Boxmeer wil je maar één ding: een letselschade advocaat in de buurt van Boxmeer. Van der Putt Advocaten is daarvoor de aangewezen partij. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Boxmeer. Wij helpen je bij de onderhandelingen met de tegenpartij, vragen de noodzakelijke (medische) informatie op en daarover in overleg met onze medisch adviseur. Indien nodig schakelen we een arbeidsdeskundige in. Uiteraard claimen wij ook je letselschade en vragen wij om de noodzakelijke voorschotten. Zo nodig procederen we bij de rechtbank tegen een verzekeraar.

Gratis advies over letselschade in Boxmeer

Woon je in Boxmeer of omgeving en heb je letselschade opgelopen? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met één van onze letselschade advocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft, S. Philippi of Lisa Verhagen. Dit eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend.


Zij kunnen je informeren of je in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Dit eerste adviesgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Het is ook mogelijk dat een van onze advocaten je thuis bezoekt in Boxmeer. We plannen graag een huisbezoek in Boxmeer in! Je kunt ook naar ons gratis spreekuur in Venray komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen.. Ons kantoor is gevestigd in Venray, op een kleine 20 kilometer van Boxmeer.

Waardering

Begrijpelijke taal

Prettige sfeer, zeer behulpzaam. Begrijpelijke taal wordt altijd gebruikt of nogmaals uitgelegd. Ik werd altijd op de hoogte gehouden.

Ontspannen sfeer

De heer Schelling

Ondanks “taaie stof” zeer ontspannen omgang met advocaat.

Voel me serieus genomen

Mevrouw Willems

Altijd een luisterend oor en goed advies. Indien nodig heb je snel contact en je hebt altijd met dezelfde personen van kantoor te maken, die op de hoogte zijn van je persoonlijke situatie. Je verhaal is meteen duidelijk en daardoor kan men ook adequaat reageren. Elke gesprek en de gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat je altijd rustig kunt nalezen. Door het begrip head ik het gevoel dat ik serieus werd genomen en kreeg ik de ondersteuning die je als slachtoffer nodig hebt. Mijn advocaat maar ook zeker zijn secretaresse zijn de afgelopen zes jaar een steun voor mij geweest.

Afspraak bij mij thuis

Mevrouw Heijkens

Na telefonische afspraak kon ik snel een afspraak maken voor een huisbezoek wat ik zeer op prijs heb gesteld omdat ik niet meer mobiel ben.

Zeer tevreden

De heer Cordes

Snel reageren, duidelijke communicatie, professionaliteit, zeer tevreden.

Goed op de hoogte gehouden

Mevrouw Bloemen

De zaak is netjes afgehandeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mijn advocaat.

Motiveren

De heer Van Grimbergen

Alle respect voor uw deskundigheid en geduld waarmee u een langzamerhand door de tegenpartij gefrustreerd gemaakt persoon toch weer gemotiveerd hield om vooral vasthoudend te blijven.

Geen moeilijke taal

De heer Van Holstein

Alles is positief bij jullie (de aanpak enz.). Er wordt goed geluisterd naar mij in niet te moeilijke taal gepraat!

Geen twijfels gehad

Ik heb geen enkel moment getwijfeld over een slechte/goede afloop toen ik u hulp inschakelde. Nogmaals enorm bedankt!

Eindelijk weer vertrouwen in de zaak

Alleen maar lof! Door hem kregen we weer vertrouwen in de zaak. Complimenten voor zijn deskundigheid en inzet! Wij zijn ontzettend tevreden hoe hij mijn dossier overgenomen en aangepakt heeft.

Begrip voor de situatie

Aangename persoonlijkheid, begrip voor de situatie, snelle afhandeling, zeer tevreden in het algemeen.

Eerlijk

De heer Litjens

Alleen maar lof! Eerlijk, objectief, soms bescheiden, realistisch, professioneel en zeer punctueel! Warmte, nooit kil of koel. Open, zakelijk, voorspellend goed! Jullie zijn een aanwinst voor het imago!

Persoonlijk contact

Contacten waren persoonlijk en prettig waardoor een ongemakkelijk gevoel voorkomen werd gezien de situatie die cliënt en familie moeten doormaken.

Goede service

De heer Jacobs

Service naar cliënt toe was super!

Tevreden

Mevrouw Burhenne

Zeer tevreden. Zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen.

Goede werkwijze

Mevrouw Van der Heijden

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de advocaat mijn zaak heeft behartigd. Zeer deskundig, reëel en correct. Aan deze werkwijze kan menig kantoor een voorbeeld nemen.

Duidelijke communicatie over kansen en risico's

Anoniem

Tijdens de onderhandeling werd duidelijk gecommuniceerd wat de kansen en risico's waren maar geduld loont. Ben zeer tevreden met de betrokkenheid en deskundigheid van mijn advocaat. Top!

Niets dan lof

Mevrouw Tissen

Respectvol, geïnteresseerd, betrokken, deskundig en eerlijk. Niets dan lof voor de afhandeling vn mijn verkeersongeval in 2015.  

Ondersteunend

Mevrouw Dijkstra

Deskundig, doortastend ,begripvol, empatisch, geduldig, zuiver en dermate ondersteunend dat het helpt mijn whiplash trauma beter te accepteren. 

Goed advies

Anoniem

Ik ben op een prettige manier van het juiste advies voorzien.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl