Letselschade in Boxmeer opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Van der Putt Advocaten heeft verschillende specialisten op het gebied van letselschade. Wanneer je bijvoorbeeld het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of een medische fout in Boxmeer dan staat een van onze letselschade advocaten je graag bij.

Letselschade, wat is dat?

Van letselschade is sprake als je letsel hebt opgelopen als gevolg van, bijvoorbeeld, een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk kan worden gesteld. In de meeste gevallen is er sprake van letsel dat zowel lichamelijk als psychisch kan zijn. Een gevolg is vaak dat je dan kosten maakt en daardoor financiële schade lijdt. Daarnaast heb je recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor het leed dat je is aangedaan.

Praktijkvoorbeelden van letselschade in Boxmeer

Het kan zijn dat je in Boxmeer het slachtoffer wordt van een verkeersongeval. Ook kan het zijn dat je werkzaam bent in Boxmeer en een bedrijfsongeval krijgt of een beroepsziekte oploopt. In het geval dat er iets mis gaat in het ziekenhuis in Boxmeer en er is een verwijtbare medische fout gemaakt dan kun je je schade verhalen op het ziekenhuis. Tevens kan het zo zijn dat je het slachtoffer bent geworden van een geweldsmisdrijf. Ook dan heb je recht op een schadevergoeding.

Letselschade advocaat in Boxmeer en omgeving

Wanneer je letselschade hebt opgelopen in Boxmeer wil je maar één ding: een letselschade advocaat in de buurt van Boxmeer. Van der Putt Advocaten is daarvoor het aangewezen kantoor. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Boxmeer. Wij helpen je bij de onderhandelingen met de tegenpartij, vragen de noodzakelijke (medische) informatie op en plegen daarover overleg met onze medisch adviseur. Indien nodig schakelen we een arbeidsdeskundige in. Uiteraard claimen wij ook je letselschade en vragen wij om de noodzakelijke voorschotten. Zo nodig procederen we bij de rechtbank tegen een verzekeraar.

Gratis advies over letselschade in Boxmeer

Woon je in Boxmeer of omgeving en heb je letselschade opgelopen? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met één van onze letselschade advocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. Philippi. Dit eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend.


Zij kunnen je informeren of je in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Dit eerste adviesgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Het is ook mogelijk dat een van onze advocaten je thuis bezoekt in Boxmeer. We plannen graag een huisbezoek in Boxmeer in! Je kunt ook naar ons gratis spreekuur komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen.. Ons kantoor is gevestigd in Venray, op een kleine 20 kilometer van Boxmeer.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl