Letselschade in Brabant opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Heb je letselschade opgelopen in de provincie Brabant dan heb je vast en zeker een heleboel vragen. Deze vragen kunnen worden beantwoord door een letselschadespecialist. Bij Van der Putt Advocaten werken meerdere letselschadeadvocaten die jouw belangen op een zorgvuldige wijze kunnen behartigen. 

Letselschade in vogelvlucht

Letselschade is de lichamelijke of geestelijke schade die door jou geleden wordt nadat je betrokken bent geraakt bij een ongeval. Als er een aansprakelijke partij bestaat dienen alle kosten in verband met een dergelijk ongeluk door deze partij te worden vergoed. Ook heb je recht op een vergoeding voor gederfde levensvreugde. Dit wordt smartengeld genoemd.

Voorbeelden van letselschade in Brabant

Je kan betrokken raken bij een auto-ongeval in Brabant. Ook zou je op je werk een ongeval kunnen meemaken of zou er in een ziekenhuis in Brabant tijdens een behandeling een medische fout kunnen worden gemaakt.

Letselschade advocaat in Brabant

Wanneer je het slachtoffer wordt van een dergelijk voorval is het van belang dat je je laat begeleiden door een letselschade advocaat. Van der Putt Advocaten te Venray heeft inmiddels 40 jaar ervaring in de letselschadebranche. Wij kunnen je begeleiden tijdens het letselschadetraject. Onze werkzaamheden omvatten onder meer het vragen van voorschotten, maar ook het onderhandelen met de tegenpartij. Eventueel kunnen wij ook voor je procederen. We werken altijd samen met een medisch adviseur en diverse andere specialisten om je zo zorgvuldig mogelijk te kunnen begeleiden.

Gratis advies over letselschade in Brabant

Ben jij betrokken geraakt bij een ongeval in Gelderland en wil je je belangen laten behartigen door een letselschadeadvocaat, neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze letselschadeadvocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. Phlippi. Dit eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend. Daarnaast kan je ook binnenlopen op ons inloopspreekuur dat plaatsvindt op maandag van 12.00 uur tot 14.00 uur en op donderdag van 17.00 tot 18.00.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl