Letselschade in Deurne opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Als je het slachtoffer bent van een verkeersongeval, een medische fout, een bedrijfsongeval of een geweldsmisdrijf dan wil je uiteraard bijgestaan worden door een gespecialiseerde letselschadeadvocaat. Van der Putt Advocaten te Venray kan je hierbij helpen.

Letselschade in vogelvlucht

Letselschade is de schade die je lijdt als gevolg van een voorval waarvoor een ander aansprakelijk is. Het letsel kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Door het letsel kan je geconfronteerd worden met meerdere kostenposten. Het zou zomaar kunnen dat je minder kan werken. Dit houdt in dat je dan ook minder inkomen hebt, deze schade moet dan vergoed worden. Ook heb je vaak recht op een smartengeldvergoeding, dit is een vergoeding die krijgt voor pijn en gederfde levensvreugde.

Voorbeelden van letselschade in Deurne

Je kan in Deurne betrokken raken bij een bedrijfsongeval, maar ook betrokken raken bij een verkeersongeval. Ook kan je het slachtoffer zijn van een geweldsmisdrijf of slachtoffer worden van een medische fout.

Letselschade advocaat in Deurne en omgeving

Mocht je letselschade hebben opgelopen in Deurne of in de omgeving van Deurne dan is het raadzaam hiervoor een gespecialiseerde letselschade advocaat in te schakelen die jou gedurende het hele letselschadetraject kan begeleiden en ondersteunen. Van der Putt Advocaten is daarvoor de juiste partij. Van der Putt Advocaten heeft meer dan 40 jaar ervaring. Samen met jou kunnen wij je letselschade claimen, medisch specialisten raadplegen, maar ook arbeidsdeskundigen inschakelen indien noodzakelijk. Daarnaast kunnen we ook voor je procederen bij de rechtbank.

Gratis advies over letselschade in Deurne

Ben je betrokken geraakt bij een ongeval in Deurne of omgeving en vraag je je af of een letselschadespecialist jou kan begeleiden, neem dan direct en vrijblijvend contact op met één van onze letselschadeadvocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. Philippi. Dit eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend.


Ook kun je een keer binnen lopen op ons inloopspreekuur dat plaatsvindt op maandag van 12.00 tot 14.00 uur en op donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Ons kantoor is gevestigd in de Gemeente Venray. Uiteraard is het ook mogelijk je thuis te bezoeken. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met ons kantoor.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl