Letselschade in Eindhoven opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Bij Van der Putt advocaten gevestigd te Venray zijn letselschadeadvocaten werkzaam. Wij kunnen je bijstaan wanneer je het slachtoffer bent geworden van bijvoorbeeld een verkeersongeval,  bedrijfsongeval, medische misser of geweldsmisdrijf.

Wat is eigenlijk letselschade?

Letselschade is schade die je hebt opgelopen als gevolg van een voorval waarvoor een ander aansprakelijk  gehouden kan worden. Je kan lichamelijk letsel hebben maar ook psychisch letsel. De hieruit voortvloeiende schade die je lijdt komt in veel gevallen voor vergoeding in aanmerking.

Voorbeelden van letselschade in Eindhoven

Wanneer je in Eindhoven betrokken raakt bij een verkeersongeval, slachtoffer bent van een geweldsmisdrijf, een bedrijfsongeval meemaakt of slachtoffer bent van medische fout dan kan je vaak je schade verhalen op de aansprakelijke partij.

Letselschade advocaat in Eindhoven en omgeving

Als je letselschade hebt opgelopen wens je uiteraard deze schade vergoed te zien. Hierbij is het van belang dat je een gespecialiseerde letselschade advocaat in de arm neemt. Onze specialisten in Venray kunnen je indien je dit wenst thuis bezoeken om jouw zaak te bespreken. We kunnen vervolgens helpen met de onderhandelingen met de wederpartij, financiële voorschotten regelen, maar ook de nodige specialisten inschakelen om uw letselschadezaak tot een goed einde te brengen. Indien noodzakelijk kan door ons ook geprocedeerd worden bij de rechtbank.

Gratis advies over letselschade in Eindhoven

Woon je in Eindhoven en heb je letselschade neem dan vrijblijvend en kosteloos contact op met één van onze letselschadeadvocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. PhilippiEen eerste advies is altijd gratis. Dit eerste adviesgesprek kan indien je dit wenst ook bij jou thuis gevoerd worden. Je kan ook naar ons gratis inloopspreekuur komen. Dit is iedere maandag van 12.00 tot 14.00 uur en iedere donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Het kantoor ligt in Venray op nog geen 40 km. afstand van Eindhoven.


Ook kun je een keer binnen lopen op ons inloopspreekuur dat plaatsvindt op maandag van 12.00 tot 14.00 uur en op donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Ons kantoor is gevestigd in de Gemeente Venray. Uiteraard is het ook mogelijk je thuis te bezoeken. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met ons kantoor.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl