Letselschade in Eindhoven opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Letselschade advocaat in Eindhoven en omgeving

Bij Van der Putt advocaten gevestigd te Venray zijn letselschadeadvocaten werkzaam. Wij kunnen je bijstaan wanneer je het slachtoffer bent geworden van bijvoorbeeld een verkeersongeval,  bedrijfsongeval of geweldsmisdrijf.

Wat is eigenlijk letselschade?

Letselschade is schade die je hebt opgelopen als gevolg van een voorval waarvoor een ander aansprakelijk  gehouden kan worden. Je kan lichamelijk letsel hebben maar ook psychisch letsel. De hieruit voortvloeiende schade die je lijdt komt in veel gevallen voor vergoeding in aanmerking.

Voorbeelden van letselschade in Eindhoven

Wanneer je in Eindhoven betrokken raakt bij een verkeersongeval, slachtoffer bent van een geweldsmisdrijf of een bedrijfsongeval meemaakt dan kan je vaak je schade verhalen op de aansprakelijke partij. In deze gevallen heb je letselschade in Eindhoven opgelopen en heb je recht op een vergoeding hiervan.

 

Letselschade in Eindhoven.

Als je letselschade hebt opgelopen in Eindhoven, wens je uiteraard deze schade vergoed te zien. Hierbij is het van belang dat je een gespecialiseerde letselschade advocaat in de arm neemt. Onze specialisten in Venray kunnen je indien je dit wenst thuis bezoeken om jouw zaak te bespreken. We kunnen vervolgens helpen met de onderhandelingen met de wederpartij, financiële voorschotten regelen, maar ook de nodige specialisten inschakelen om uw letselschadezaak tot een goed einde te brengen. Indien noodzakelijk kan door ons ook geprocedeerd worden bij de rechtbank.

Gratis advies over letselschade in Eindhoven

Woon je in Eindhoven en heb je letselschade opgelopen? Neem dan vrijblijvend en kosteloos contact op met één van onze letselschadeadvocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft, S. Philippi of Lisa Verhagen. Een eerste advies is altijd gratis. Dit eerste adviesgesprek kan indien je dit wenst ook bij jou thuis gevoerd worden. Je kan ook naar ons gratis inloopspreekuur komen. Dit is iedere maandag van 12.00 tot 14.00 uur en iedere donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Het kantoor ligt in Venray op nog geen 40 km. afstand van Eindhoven.


Ook kun je een keer binnen lopen op ons inloopspreekuur dat plaatsvindt op maandag van 12.00 tot 14.00 uur en op donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Ons kantoor is gevestigd in de Gemeente Venray. Uiteraard is het ook mogelijk je thuis te bezoeken. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met ons kantoor.

Waardering

Begrijpelijke taal

Prettige sfeer, zeer behulpzaam. Begrijpelijke taal wordt altijd gebruikt of nogmaals uitgelegd. Ik werd altijd op de hoogte gehouden.

Ontspannen sfeer

De heer Schelling

Ondanks “taaie stof” zeer ontspannen omgang met advocaat.

Voel me serieus genomen

Mevrouw Willems

Altijd een luisterend oor en goed advies. Indien nodig heb je snel contact en je hebt altijd met dezelfde personen van kantoor te maken, die op de hoogte zijn van je persoonlijke situatie. Je verhaal is meteen duidelijk en daardoor kan men ook adequaat reageren. Elke gesprek en de gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat je altijd rustig kunt nalezen. Door het begrip head ik het gevoel dat ik serieus werd genomen en kreeg ik de ondersteuning die je als slachtoffer nodig hebt. Mijn advocaat maar ook zeker zijn secretaresse zijn de afgelopen zes jaar een steun voor mij geweest.

Afspraak bij mij thuis

Mevrouw Heijkens

Na telefonische afspraak kon ik snel een afspraak maken voor een huisbezoek wat ik zeer op prijs heb gesteld omdat ik niet meer mobiel ben.

Zeer tevreden

De heer Cordes

Snel reageren, duidelijke communicatie, professionaliteit, zeer tevreden.

Goed op de hoogte gehouden

Mevrouw Bloemen

De zaak is netjes afgehandeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mijn advocaat.

Motiveren

De heer Van Grimbergen

Alle respect voor uw deskundigheid en geduld waarmee u een langzamerhand door de tegenpartij gefrustreerd gemaakt persoon toch weer gemotiveerd hield om vooral vasthoudend te blijven.

Geen moeilijke taal

De heer Van Holstein

Alles is positief bij jullie (de aanpak enz.). Er wordt goed geluisterd naar mij in niet te moeilijke taal gepraat!

Geen twijfels gehad

Ik heb geen enkel moment getwijfeld over een slechte/goede afloop toen ik u hulp inschakelde. Nogmaals enorm bedankt!

Eindelijk weer vertrouwen in de zaak

Alleen maar lof! Door hem kregen we weer vertrouwen in de zaak. Complimenten voor zijn deskundigheid en inzet! Wij zijn ontzettend tevreden hoe hij mijn dossier overgenomen en aangepakt heeft.

Begrip voor de situatie

Aangename persoonlijkheid, begrip voor de situatie, snelle afhandeling, zeer tevreden in het algemeen.

Eerlijk

De heer Litjens

Alleen maar lof! Eerlijk, objectief, soms bescheiden, realistisch, professioneel en zeer punctueel! Warmte, nooit kil of koel. Open, zakelijk, voorspellend goed! Jullie zijn een aanwinst voor het imago!

Persoonlijk contact

Contacten waren persoonlijk en prettig waardoor een ongemakkelijk gevoel voorkomen werd gezien de situatie die cliënt en familie moeten doormaken.

Goede service

De heer Jacobs

Service naar cliënt toe was super!

Tevreden

Mevrouw Burhenne

Zeer tevreden. Zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen.

Goede werkwijze

Mevrouw Van der Heijden

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de advocaat mijn zaak heeft behartigd. Zeer deskundig, reëel en correct. Aan deze werkwijze kan menig kantoor een voorbeeld nemen.

Duidelijke communicatie over kansen en risico's

Anoniem

Tijdens de onderhandeling werd duidelijk gecommuniceerd wat de kansen en risico's waren maar geduld loont. Ben zeer tevreden met de betrokkenheid en deskundigheid van mijn advocaat. Top!

Niets dan lof

Mevrouw Tissen

Respectvol, geïnteresseerd, betrokken, deskundig en eerlijk. Niets dan lof voor de afhandeling vn mijn verkeersongeval in 2015.  

Ondersteunend

Mevrouw Dijkstra

Deskundig, doortastend ,begripvol, empatisch, geduldig, zuiver en dermate ondersteunend dat het helpt mijn whiplash trauma beter te accepteren. 

Goed advies

Anoniem

Ik ben op een prettige manier van het juiste advies voorzien.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl