Letselschade in Gelderland opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Letselschade advocaat in Gelderland en omgeving

Bij Van der Putt Advocaten werken letselschadeadvocaten. Als je het slachtoffer bent van een medische fout, een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of een geweldsmisdrijf, dan wil je uiteraard bijgestaan worden door een gespecialiseerde letselschadebehandelaar. Van der Putt Advocaten te Venray biedt graag de helpende hand.

Letselschade in vogelvlucht

Letselschade is de schade die je lijdt als gevolg van een voorval waarvoor een ander aansprakelijk is. Letsel kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Wanneer je door het letsel bijvoorbeeld minder kan werken heb je ook minder inkomen. Deze schade dient uiteraard vergoed te worden. Ook heb je vaak recht op een smartengeldvergoeding, dit is een vergoeding die je krijgt voor pijn en gederfde levensvreugde als gevolg van de opgelopen letselschade in Gelderland.

Voorbeelden van letselschade in Gelderland

Je kan in Gelderland betrokken raken bij een bedrijfsongeval, maar ook betrokken raken bij een verkeersongeval in Gelderland. Ook is het mogelijk dat je het slachtoffer wordt van een geweldsmisdrijf of dat er in een ziekenhuis in Gelderland een medische fout wordt gemaakt. In al deze gevallen heb je letselschade opgelopen en heb je recht op een schadevergoeding.

 

Letselschade in Gelderland.

Mocht je een dergelijk voorval meemaken in Gelderland, dan is het verstandig een gespecialiseerde letselschadeadvocaat in te schakelen die jou gedurende het gehele letselschadezaak kan begeleiden en ondersteunen. Hiervoor is Van der Putt Advocaten de aangewezen partij met meer dan 40 jaar ervaring in de letselschadebranche. Voor jou kunnen we een tegenpartij aansprakelijk stellen en vragen om voorschotten. Uiteraard kunnen we ook voor je procederen en werken wij samen met een medisch adviseur en diverse andere specialisten.

Gratis advies over letselschade in Gelderland

Ben jij betrokken geraakt bij een ongeval in Gelderland en wil je je belangen laten behartigen door een letselschadeadvocaat, neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze letselschadeadvocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. Philippi. Dit eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend. Daarnaast kan je ook binnenlopen op ons inloopspreekuur dat plaatsvindt op maandagen van 12.00 uur tot 14.00 uur en op donderdagen van 17.00 tot 18.00 op kantoor in Venray.


Je kunt ook naar ons gratis spreekuur komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere woensdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen. Ons kantoor is gevestigd in Venray op nog geen 35 kilometer afstand van Cuijk. Vind je het fijner dat een van onze advocaten eens bij je langskomt in Cuijk? Dat is geen probleem. Wij plannen graag een huisbezoek in Cuijk in.

Waardering

Begrijpelijke taal

Prettige sfeer, zeer behulpzaam. Begrijpelijke taal wordt altijd gebruikt of nogmaals uitgelegd. Ik werd altijd op de hoogte gehouden.

Ontspannen sfeer

De heer Schelling

Ondanks “taaie stof” zeer ontspannen omgang met advocaat.

Voel me serieus genomen

Mevrouw Willems

Altijd een luisterend oor en goed advies. Indien nodig heb je snel contact en je hebt altijd met dezelfde personen van kantoor te maken, die op de hoogte zijn van je persoonlijke situatie. Je verhaal is meteen duidelijk en daardoor kan men ook adequaat reageren. Elke gesprek en de gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat je altijd rustig kunt nalezen. Door het begrip head ik het gevoel dat ik serieus werd genomen en kreeg ik de ondersteuning die je als slachtoffer nodig hebt. Mijn advocaat maar ook zeker zijn secretaresse zijn de afgelopen zes jaar een steun voor mij geweest.

Afspraak bij mij thuis

Mevrouw Heijkens

Na telefonische afspraak kon ik snel een afspraak maken voor een huisbezoek wat ik zeer op prijs heb gesteld omdat ik niet meer mobiel ben.

Zeer tevreden

De heer Cordes

Snel reageren, duidelijke communicatie, professionaliteit, zeer tevreden.

Goed op de hoogte gehouden

Mevrouw Bloemen

De zaak is netjes afgehandeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mijn advocaat.

Motiveren

De heer Van Grimbergen

Alle respect voor uw deskundigheid en geduld waarmee u een langzamerhand door de tegenpartij gefrustreerd gemaakt persoon toch weer gemotiveerd hield om vooral vasthoudend te blijven.

Geen moeilijke taal

De heer Van Holstein

Alles is positief bij jullie (de aanpak enz.). Er wordt goed geluisterd naar mij in niet te moeilijke taal gepraat!

Geen twijfels gehad

Ik heb geen enkel moment getwijfeld over een slechte/goede afloop toen ik u hulp inschakelde. Nogmaals enorm bedankt!

Eindelijk weer vertrouwen in de zaak

Alleen maar lof! Door hem kregen we weer vertrouwen in de zaak. Complimenten voor zijn deskundigheid en inzet! Wij zijn ontzettend tevreden hoe hij mijn dossier overgenomen en aangepakt heeft.

Begrip voor de situatie

Aangename persoonlijkheid, begrip voor de situatie, snelle afhandeling, zeer tevreden in het algemeen.

Eerlijk

De heer Litjens

Alleen maar lof! Eerlijk, objectief, soms bescheiden, realistisch, professioneel en zeer punctueel! Warmte, nooit kil of koel. Open, zakelijk, voorspellend goed! Jullie zijn een aanwinst voor het imago!

Persoonlijk contact

Contacten waren persoonlijk en prettig waardoor een ongemakkelijk gevoel voorkomen werd gezien de situatie die cliënt en familie moeten doormaken.

Goede service

De heer Jacobs

Service naar cliënt toe was super!

Tevreden

Mevrouw Burhenne

Zeer tevreden. Zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen.

Goede werkwijze

Mevrouw Van der Heijden

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de advocaat mijn zaak heeft behartigd. Zeer deskundig, reëel en correct. Aan deze werkwijze kan menig kantoor een voorbeeld nemen.

Duidelijke communicatie over kansen en risico's

Anoniem

Tijdens de onderhandeling werd duidelijk gecommuniceerd wat de kansen en risico's waren maar geduld loont. Ben zeer tevreden met de betrokkenheid en deskundigheid van mijn advocaat. Top!

Niets dan lof

Mevrouw Tissen

Respectvol, geïnteresseerd, betrokken, deskundig en eerlijk. Niets dan lof voor de afhandeling vn mijn verkeersongeval in 2015.  

Ondersteunend

Mevrouw Dijkstra

Deskundig, doortastend ,begripvol, empatisch, geduldig, zuiver en dermate ondersteunend dat het helpt mijn whiplash trauma beter te accepteren. 

Goed advies

Anoniem

Ik ben op een prettige manier van het juiste advies voorzien.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl