Letselschade in Gelderland opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Bij Van der Putt Advocaten werken letselschadeadvocaten. Als je het slachtoffer bent van een medische fout, een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of een geweldsmisdrijf dan wil je uiteraard bijgestaan worden door een gespecialiseerde letselschadebehandelaar. Van der Putt Advocaten te Venray biedt graag de helpende hand.

Letselschade in vogelvlucht

Letselschade is de schade die je lijdt als gevolg van een voorval waarvoor een ander aansprakelijk is. Letsel kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Wanneer je door het letsel bijvoorbeeld minder kan werken heb je ook minder inkomen. Deze schade dient uiteraard vergoed te worden. Ook heb je vaak recht op een smartengeldvergoeding, dit is een vergoeding die je krijgt voor pijn en gederfde levensvreugde.

Voorbeelden van letselschade in Gelderland

Je kan in Gelderland betrokken raken bij een bedrijfsongeval, maar ook betrokken raken bij een verkeersongeval in Gelderland. Ook is het mogelijk dat je het slachtoffer wordt van een geweldsmisdrijf of dat er in een ziekenhuis in Gelderland een medische fout wordt gemaakt.

Letselschade advocaat in Gelderland en omgeving

Mocht je een dergelijk voorval meemaken in Gelderland, dan is het verstandig een gespecialiseerde letselschadeadvocaat in te schakelen die jou gedurende het gehele letselschadezaak kan begeleiden en ondersteunen. Hiervoor is Van der Putt Advocaten de aangewezen partij met meer dan 40 jaar ervaring in de letselschadebranche. Voor jou kunnen we een tegenpartij aansprakelijk stellen en vragen om voorschotten. Uiteraard kunnen we ook voor je procederen en werken wij samen met een medisch adviseur en diverse andere specialisten.

Gratis advies over letselschade in Gelderland

Ben jij betrokken geraakt bij een ongeval in Gelderland en wil je je belangen laten behartigen door een letselschadeadvocaat, neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze letselschadeadvocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. Philippi. Dit eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend. Daarnaast kan je ook binnenlopen op ons inloopspreekuur dat plaatsvindt op maandagen van 12.00 uur tot 14.00 uur en op donderdagen van 17.00 tot 18.00.


Je kunt ook naar ons gratis spreekuur komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere woensdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen. Ons kantoor is gevestigd in Venray op nog geen 35 kilometer afstand van Cuijk. Vind je het fijner dat een van onze advocaten eens bij je langskomt in Cuijk? Dat is geen probleem. Wij plannen graag een huisbezoek in Cuijk in.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl