Letselschade in Gennep opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Wanneer je betrokken raakt bij een letselschadezaak heb je vaak een heleboel vragen. Ook is het van belang dat je op een zorgvuldige en professionele manier begeleid wordt door een gespecialiseerde letselschadeadvocaat.

Letselschade in vogelvlucht

Letselschade is de schade die je lijdt als gevolg van een voorval waarvoor een ander aansprakelijk is. Letsel kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. De kosten die je in verband met het ongeluk hebt gemaakt komen vaak voor vergoeding in aanmerking. Ook heb je recht op een smartengeldvergoeding. 

Voorbeelden van letselschade in Gennep

Je zou betrokken kunnen raken bij een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of de dupe zijn van een medische fout in de regio Gennep. Ook is het mogelijk dat je betrokken raakt bij een geweldsmisdrijf gepleegd in Gennep.

Letselschade advocaat in Gennep

Wanneer je betrokken raakt bij een dergelijk voorval is het van belang dat je je laat bijstaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat. Van der Putt advocaten heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring. Wij begeleiden je dan ook graag tijdens het hele letselschadetraject.

Gratis advies over letselschade in Gennep

Woon je in Gennep en heb je letselschade? Neen dan gratis en vrijblijvend contact op met één van onze letselschadespecialisten: Arthur van DokHenri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn VosKristel van de Molengraft of S. Philippi. Ook bestaat de mogelijkheid je thuis te bezoeken voor een gratis adviesgesprek. Daarnaast kun je terecht op het gratis inloopspreekuur dat wij op kantoor hebben. Het spreekuur vindt plaats op maandagen van 12.00 tot 14.00 uur en op donderdagen van 17.00 tot 18.00 uur.


Je kunt ook naar ons gratis spreekuur komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere woensdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen. Ons kantoor is gevestigd in Venray op nog geen 35 kilometer afstand van Cuijk. Vind je het fijner dat een van onze advocaten eens bij je langskomt in Cuijk? Dat is geen probleem. Wij plannen graag een huisbezoek in Cuijk in.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl