Letselschade in Helmond opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Bij Van der Putt Advocaten werken meerdere letselschadespecialisten en een medisch adviseur die u kunnen ondersteunen wanneer u het slachtoffer bent geworden van letselschade.

Wat is nu eigenlijk letselschade?

Letselschade is de schade die je hebt opgelopen als gevolg van een voorval waarvoor een andere partij aansprakelijk is. Dit kan zowel letsel van lichamelijke als psychische aard zijn. Hierdoor wordt je geconfronteerd met kosten, zoals medische kosten, reiskosten, huishoudelijke kosten, maar ook verlies aan arbeidsvermogen. Ook heb je vaak recht op een smartengeldvergoeding. Dit is een vergoeding voor gederfde levensvreugde.

Letselschade in Helmond

Het zou zomaar kunnen dat je werkt in Helmond en daar betrokken raakt bij een bedrijfsongeval of dat je last krijgt van een zogenaamde beroepsziekte. Ook kan je betrokken raken bij een verkeersongeval in Helmond waarbij je bijvoorbeeld whiplashachtige klachten oploopt. Daarnaast is het ook mogelijk dat je het slachtoffer wordt van een verwijtbare medische fout.

Letselschade advocaat in Helmond en omgeving

Als je letselschade hebt opgelopen in Helmond of in de omgeving van Helmond is het uiteraard van belang dat je je laat bijstaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat die jou kan adviseren en ondersteunen. Van der Putt Advocaten is daarvoor de juiste partij. Ons kantoor is gevestigd in Venray en heeft meer dan 40 jaar ervaring. Wij kunnen het gehele letselschadetraject voor je begeleiden, waaronder het onderhandelen over voorschotten, maar ook het inschakelen van specialisten of een medisch adviseur. Ook kunnen we voor je procederen bij de rechtbank.

Gratis advies over letselschade in Helmond

Woon je in Helmond en heb je een letselschadezaak? Dan is het mogelijk om gratis en vrijblijvend contact op te nemen met één van onze letselschadeadvocaten: Arthur van DokHenri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. Philippi. Wij kunnen direct aangeven of je in aanmerking komt voor een schadevergoeding.

Uiteraard is het ook mogelijk om een keer naar ons gratis inloopspreekuur te komen. Dit spreekuur vindt plaats op maandag van 12.00 tot 14.00 uur en op donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Ons kantoor is gevestigd in Venray op slechts 25 km. van Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk je thuis te bezoeken. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met ons kantoor.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl