Letselschade in Limburg opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Bij Van der Putt Advocaten te Venray (Limburg) werken vier letselschadeadvocaten en een medisch adviseur die je kunnen helpen wanneer je betrokken raakt bij een ongeval. 

Wat is nu eigenlijk letselschade?

Letselschade is schade die je lijdt wanneer je betrokken raakt bij voorbeeld een bedrijfsongeval of een verkeersongeval in Limburg. Door een dergelijk ongeval word je vaak geconfronteerd met hoge kosten. In veel gevallen komen deze kosten voor vergoeding in aanmerking. Ook heb je recht op een smartengeldvergoeding. Dat is een vergoeding voor de door jou geleden pijn en gederfde levensvreugde.

Voorbeelden van letselschade in Limburg

Je zou betrokken kunnen raken bij een auto-ongeval in Limburg. Ook kan het zo zijn dat je op je werk een ongeval meemaakt of dat er een medische fout wordt gemaakt tijdens een behandeling in een ziekenhuis in Limburg.

Letselschade advocaat in Limburg

Wanneer je het slachtoffer wordt van een dergelijk voorval is het van groot belang dat je je laat adviseren door een letselschade advocaat. Van der Putt Advocaten te Venray heeft inmiddels 40 jaar ervaring in de letselschadebranche. Wij kunnen je belangen behartigen gedurende je gehele genezingsproces en er zo voor zorgen dat jij je slechts hoeft te concentreren op je eigen herstel. Onze werkzaamheden omvatten onder meer het vragen van voorschotten, het communiceren met de wederpartij en procederen tegen de wederpartij. Daarnaast werken wij samen met een medisch adviseur en andere specialisten.

Gratis advies over letselschade in Eindhoven

Wanneer je woonachtig bent in Limburg dan kan je altijd om een gratis adviesgesprek vragen. Onze letselschadeadvocaten Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. Philippi kunnen je thuis bezoeken voor een geheel vrijblijvend en kosteloos advies. Daarnaast hebben wij op ons kantoor in Venray een gratis inloopspreekuur op maandag van 12.00 uur tot 14.00 uur en iedere donderdag van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl