Letselschade in Nijmegen opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Bij Van der Putt advocaten te Venray werken letselschadespecialisten en een eigen medisch adviseur, die je kunnen begeleiden wanneer je slachtoffer bent geworden van letselschade.

Wat is nu eigenlijk letselschade?

Letselschade is schade die je lijdt wanneer je betrokken raakt bij bijvoorbeeld een auto-ongeval of een bedrijfsongeval. Door een dergelijk ongeval wordt je vaak geconfronteerd met hoge kosten. In veel gevallen komen deze kosten voor vergoeding in aanmerking. Ook heb je recht op een vergoeding van je immateriële schade, het zogenaamde smartengeld. Dit is een vergoeding voor pijn en gederfde levensvreugde.

Voorbeelden van letselschade in Nijmegen

Je kan betrokken raken bij een verkeersongeval in Nijmegen. Ook kan het zo zijn dat je op je werk een ongeval meemaakt of dat er in het ziekenhuis tijdens een behandeling een medische fout wordt gemaakt.

Letselschade advocaat in Nijmegen

Wanneer je het slachtoffer wordt van zo’n voorval is het van belang dat je je laat begeleiden door een letselschade advocaat. Van der Putt advocaten te Venray heeft jarenlange ervaring in de letselschadebranche. Wij kunnen je begeleiden tijdens het letselschadetraject en zo een deel van je zorgen wegnemen. Onze werkzaamheden omvatten onder meer het vragen van voorschotten, maar ook het onderhandelen met de tegenpartij. Daarnaast werken wij samen met een medisch adviseur en andere specialisten om jou zo zorgvuldig mogelijk te kunnen begeleiden.

Gratis advies over letselschade in Nijmegen

Wanneer je woonachtig bent in Nijmegen of in de omgeving van Nijmegen dan kun je altijd om een gratis adviesgesprek vragen bij één van onze letselschadeadvocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. PhilippiWij kunnen je ook thuis bezoeken voor een geheel vrijblijvend en kosteloos advies. Daarnaast hebben wij op ons kantoor te Venray een gratis inloopspreekuur op maandag van 12.00 tot 14.00 uur en iedere donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Ons kantoor is gevestigd in Venray op een kleine 30 kilometer van Nijmegen.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl