Letselschade in Roermond opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Letselschade advocaat in Roermond en omgeving

Als je letselschade hebt opgelopen in de regio Roermond komen er vast een heleboel vragen bij je op. Het is dan van belang dat je door een letselschadeadvocaat wordt bijgestaan. Bij Van der Putt Advocaten werken meerdere letselschadespecialisten die altijd voor je klaar staan en je vragen kunnen beantwoorden.

Letselschade in Vogelvlucht

Letselschade is schade die je hebt opgelopen als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval waarvoor een andere partij aansprakelijk is. Het letsel kan zowel psychisch als lichamelijk zijn. Het is mogelijk dat je door je letsel kosten moet maken. Hierbij moet je denken aan medische kosten, reiskosten, huishoudelijke kosten maar ook verlies aan arbeidsvermogen. Ook heb je vaak recht op een vergoeding van je immateriële schade, de zogenaamde smartengeldvergoeding.

Voorbeelden van letselschade in Roermond

Het is mogelijk dat je betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Roermond. Ook is het mogelijk dat je betrokken raakt bij een bedrijfsongeval of last krijgt van een zogenaamde beroepsziekte.

 

Letselschade in Roermond.

Wanneer je letselschade hebt opgelopen in Roermond of in de omgeving van Roermond is het verstandig contact op te nemen een gespecialiseerde letselschade advocaat die je ondersteuning kan bieden en kan adviseren. Hiervoor ben je bij Van der Putt advocaten aan het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd in Venray en heeft meer dan 50 jaar juridische ervaring. Van der Putt advocaten kan het gehele letselschadeproject begeleiden. Hierbij moet je onder meer denken aan het vragen van voorschotten maar ook het helpen met onderhandelingen met de tegenpartij. Ook kunnen we procederen bij de rechtbank om voor jou de juiste schadevergoeding te regelen.

Gratis advies over letselschade in Roermond

Woon je in Roermond of in de omgeving van Roermond en heb je letselschade? Neem dan vrijblijvend en kosteloos contact op met één van onze letselschade advocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft, S. Philippi of Lisa Verhagen. Uiteraard kunnen we je ook thuis bezoeken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ook hebben wij op ons kantoor in Venray een gratis inloopspreekuur op maandag van 12.00 tot 14.00 uur en iedere donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Indien je een gratis adviesgesprek wenst, neem dan telefonisch contact op met ons kantoor.

Waardering

Begrijpelijke taal

Prettige sfeer, zeer behulpzaam. Begrijpelijke taal wordt altijd gebruikt of nogmaals uitgelegd. Ik werd altijd op de hoogte gehouden.

Ontspannen sfeer

De heer Schelling

Ondanks “taaie stof” zeer ontspannen omgang met advocaat.

Voel me serieus genomen

Mevrouw Willems

Altijd een luisterend oor en goed advies. Indien nodig heb je snel contact en je hebt altijd met dezelfde personen van kantoor te maken, die op de hoogte zijn van je persoonlijke situatie. Je verhaal is meteen duidelijk en daardoor kan men ook adequaat reageren. Elke gesprek en de gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat je altijd rustig kunt nalezen. Door het begrip head ik het gevoel dat ik serieus werd genomen en kreeg ik de ondersteuning die je als slachtoffer nodig hebt. Mijn advocaat maar ook zeker zijn secretaresse zijn de afgelopen zes jaar een steun voor mij geweest.

Afspraak bij mij thuis

Mevrouw Heijkens

Na telefonische afspraak kon ik snel een afspraak maken voor een huisbezoek wat ik zeer op prijs heb gesteld omdat ik niet meer mobiel ben.

Zeer tevreden

De heer Cordes

Snel reageren, duidelijke communicatie, professionaliteit, zeer tevreden.

Goed op de hoogte gehouden

Mevrouw Bloemen

De zaak is netjes afgehandeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mijn advocaat.

Motiveren

De heer Van Grimbergen

Alle respect voor uw deskundigheid en geduld waarmee u een langzamerhand door de tegenpartij gefrustreerd gemaakt persoon toch weer gemotiveerd hield om vooral vasthoudend te blijven.

Geen moeilijke taal

De heer Van Holstein

Alles is positief bij jullie (de aanpak enz.). Er wordt goed geluisterd naar mij in niet te moeilijke taal gepraat!

Geen twijfels gehad

Ik heb geen enkel moment getwijfeld over een slechte/goede afloop toen ik u hulp inschakelde. Nogmaals enorm bedankt!

Eindelijk weer vertrouwen in de zaak

Alleen maar lof! Door hem kregen we weer vertrouwen in de zaak. Complimenten voor zijn deskundigheid en inzet! Wij zijn ontzettend tevreden hoe hij mijn dossier overgenomen en aangepakt heeft.

Begrip voor de situatie

Aangename persoonlijkheid, begrip voor de situatie, snelle afhandeling, zeer tevreden in het algemeen.

Eerlijk

De heer Litjens

Alleen maar lof! Eerlijk, objectief, soms bescheiden, realistisch, professioneel en zeer punctueel! Warmte, nooit kil of koel. Open, zakelijk, voorspellend goed! Jullie zijn een aanwinst voor het imago!

Persoonlijk contact

Contacten waren persoonlijk en prettig waardoor een ongemakkelijk gevoel voorkomen werd gezien de situatie die cliënt en familie moeten doormaken.

Goede service

De heer Jacobs

Service naar cliënt toe was super!

Tevreden

Mevrouw Burhenne

Zeer tevreden. Zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen.

Goede werkwijze

Mevrouw Van der Heijden

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de advocaat mijn zaak heeft behartigd. Zeer deskundig, reëel en correct. Aan deze werkwijze kan menig kantoor een voorbeeld nemen.

Duidelijke communicatie over kansen en risico's

Anoniem

Tijdens de onderhandeling werd duidelijk gecommuniceerd wat de kansen en risico's waren maar geduld loont. Ben zeer tevreden met de betrokkenheid en deskundigheid van mijn advocaat. Top!

Niets dan lof

Mevrouw Tissen

Respectvol, geïnteresseerd, betrokken, deskundig en eerlijk. Niets dan lof voor de afhandeling vn mijn verkeersongeval in 2015.  

Ondersteunend

Mevrouw Dijkstra

Deskundig, doortastend ,begripvol, empatisch, geduldig, zuiver en dermate ondersteunend dat het helpt mijn whiplash trauma beter te accepteren. 

Goed advies

Anoniem

Ik ben op een prettige manier van het juiste advies voorzien.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl