Letselschade in Roermond opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Als je letselschade hebt opgelopen in de regio Roermond komen er vast een heleboel vragen bij je op. Het is dan van belang dat je door een letselschadeadvocaat wordt bijgestaan. Bij Van der Putt Advocaten werken meerdere letselschadespecialisten die altijd voor je klaar staan en je vragen kunnen beantwoorden.

Letselschade in Vogelvlucht

Letselschade is schade die je hebt opgelopen als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval waarvoor een andere partij aansprakelijk is. Het letsel kan zowel psychisch als lichamelijk zijn. Het is mogelijk dat je door je letsel kosten moet maken. Hierbij moet je denken aan medische kosten, reiskosten, huishoudelijke kosten maar ook verlies aan arbeidsvermogen. Ook heb je vaak recht op een vergoeding van je immateriële schade, de zogenaamde smartengeldvergoeding.

Voorbeelden van letselschade in Roermond

Het is mogelijk dat je betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Roermond. Ook is het mogelijk dat je slachtoffer wordt van een verwijtbare medische fout, betrokken raakt bij een bedrijfsongeval of last krijgt van een zogenaamde beroepsziekte.

Letselschade advocaat in Roermond en omgeving

Wanneer je letselschade hebt opgelopen in Roermond of in de omgeving van Roermond is het verstandig contact op te nemen een gespecialiseerde letselschade advocaat die je ondersteuning kan bieden en kan adviseren. Hiervoor ben je bij Van der Putt advocaten aan het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd in Venray en heeft meer dan 40 jaar juridische ervaring. Van der Putt advocaten kan het gehele letselschadeproject begeleiden. Hierbij moet je onder meer denken aan het vragen van voorschotten maar ook het helpen met onderhandelingen met de tegenpartij. Ook kunnen we procederen bij de rechtbank om voor jou de juiste schadevergoeding te regelen.

Gratis advies over letselschade in Roermond

Woon je in Roermond of in de omgeving van Roermond en heb je letselschade? Neem dan vrijblijvend en kosteloos contact op met één van onze letselschade advocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. PhilippiUiteraard kunnen we je ook thuis bezoeken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ook hebben wij op ons kantoor een gratis inloopspreekuur op maandag van 12.00 tot 14.00 uur en iedere donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Indien je een gratis adviesgesprek wenst, neem dan telefonisch contact op met ons kantoor.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl