Letselschade in Veghel opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Wanneer je letselschade hebt opgelopen in de regio Veghel dan wil je natuurlijk bijstand van een gespecialiseerde letselschade advocaat. Bij Van der Putt Advocaten zijn 6 letselschade advocaten werkzaam die je van harte bijstaan wanneer je bijvoorbeeld het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of een medische fout.

Wat houdt letselschade in?

Wanneer je letsel hebt opgelopen als gevolg van een fout van een ander en je lijdt daardoor schade dan is er sprake van letselschade. Dit kan zowel lichamelijk als psychisch letsel zijn. In de meeste gevallen maak je kosten, denk bijvoorbeeld aan medische kosten, reiskosten en hulp in de huidhouding. Daarnaast kun je aanspraak maken op smartengeld, een vergoeding voor je gederfde levensvreugde en de pijn en het leed dat je is aangedaan.

Letselschade in Veghel

Het kan zomaar gebeuren dat je het slachtoffer wordt van een verkeersongeval in Veghel. Maar het kan ook voorkomen dat je tijdens de uitoefening van je werkzaamheden in Veghel betrokken raakt bij een bedrijfsongeval of een beroepsziekte oploopt. Daarnaast is het mogelijk dat een arts of een andere specialist in het ziekenhuis een verwijtbare medische fout maakt waardoor jij  letsel oploopt. Zelfs wanneer je het slachtoffer bent geworden van een geweldsmisdrijf zijn er mogelijkheden om je schade te verhalen.

Letselschade advocaat in Veghel en omgeving

Als je letselschade hebt opgelopen in Veghel is het belangrijk om hulp te krijgen van een letselschade advocaat bij jou in de buurt. Bij Van der Putt Advocaten ben je dan aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Venray maar wij kunnen, indien je dit wenst, altijd bij je op huisbezoek komen in Veghel zodat wij met elkaar de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij helpen je bij de onderhandelingen met de tegenpartij, claimen je letselschade en we vragen de noodzakelijke voorschotten. Daarnaast verzamelen wij je medische gegevens en overleggen we met onze medisch adviseur. Indien nodig starten wij een procedure bij de rechtbank tegen de verzekeraar.

Gratis advies over letselschade in Veghel

Heb je letselschade en woon je in Veghel of omgeving?  Neem dan eens vrijblijvend contact op met één van onze letselschade advocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. PhilippiZij kunnen je tijdens dit eerste, geheel vrijblijvende en kosteloze, adviesgesprek informeren over jouw mogelijkheden. Je kunt ook naar ons gratis spreekuur komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen. Ons kantoor is gevestigd in Venray op ongeveer 40 kilometer afstand van Veghel. Vind je het prettiger wanneer een van onze advocaten eens bij je langskomt in Veghel? Dan is dat uiteraard geen probleem. Een huisbezoek in Veghel plannen we graag in!

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl