Letselschade in Veghel opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Letselschade advocaat in Veghel en omgeving

Wanneer je letselschade hebt opgelopen in de regio Veghel, dan wil je natuurlijk bijstand van een gespecialiseerde letselschade advocaat. Bij Van der Putt Advocaten zijn 6 letselschade advocaten werkzaam. Die jou van harte bijstaan wanneer je bijvoorbeeld het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval.

Wat houdt letselschade in?

Wanneer je letsel hebt opgelopen als gevolg van een fout van een ander en je lijdt daardoor schade dan is er sprake van letselschade. Dit kan zowel lichamelijk als psychisch letsel zijn. In de meeste gevallen maak je kosten, denk bijvoorbeeld aan medische kosten, reiskosten en hulp in de huidhouding. Daarnaast kun je aanspraak maken op smartengeld, een vergoeding voor je gederfde levensvreugde en de pijn en het leed dat je is aangedaan.

Letselschade in Veghel

Het kan zomaar gebeuren dat je het slachtoffer wordt van een verkeersongeval in Veghel. Maar het kan ook voorkomen dat je tijdens de uitoefening van je werkzaamheden in Veghel betrokken raakt bij een bedrijfsongeval of een beroepsziekte oploopt. Zelfs wanneer je het slachtoffer bent geworden van een geweldsmisdrijf zijn er mogelijkheden om je schade te verhalen.

 

Letselschade in Veghel.

Als je letselschade hebt opgelopen in Veghel is het belangrijk om hulp te krijgen van een letselschade advocaat bij jou in de buurt. Bij Van der Putt Advocaten ben je dan aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Venray maar wij kunnen, indien je dit wenst, altijd bij je op huisbezoek komen in Veghel zodat wij met elkaar de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij helpen je bij de onderhandelingen met de tegenpartij, claimen je letselschade en we vragen de noodzakelijke voorschotten. Daarnaast verzamelen wij je medische gegevens en overleggen we met onze medisch adviseur. Indien nodig starten wij een procedure bij de rechtbank tegen de verzekeraar.

Gratis advies over letselschade in Veghel

Heb je letselschade en woon je in Veghel of omgeving?  Neem dan eens vrijblijvend contact op met één van onze letselschade advocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft, S. Philippi of Lisa Verhagen. Zij kunnen je tijdens dit eerste, geheel vrijblijvende en kosteloze, adviesgesprek informeren over jouw mogelijkheden. Je kunt ook naar ons gratis spreekuur komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen. Ons kantoor is gevestigd in Venray op ongeveer 40 kilometer afstand van Veghel. Vind je het prettiger wanneer een van onze advocaten eens bij je langskomt in Veghel? Dan is dat uiteraard geen probleem. Een huisbezoek in Veghel plannen we graag in!

Waardering

Begrijpelijke taal

Prettige sfeer, zeer behulpzaam. Begrijpelijke taal wordt altijd gebruikt of nogmaals uitgelegd. Ik werd altijd op de hoogte gehouden.

Ontspannen sfeer

De heer Schelling

Ondanks “taaie stof” zeer ontspannen omgang met advocaat.

Voel me serieus genomen

Mevrouw Willems

Altijd een luisterend oor en goed advies. Indien nodig heb je snel contact en je hebt altijd met dezelfde personen van kantoor te maken, die op de hoogte zijn van je persoonlijke situatie. Je verhaal is meteen duidelijk en daardoor kan men ook adequaat reageren. Elke gesprek en de gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat je altijd rustig kunt nalezen. Door het begrip head ik het gevoel dat ik serieus werd genomen en kreeg ik de ondersteuning die je als slachtoffer nodig hebt. Mijn advocaat maar ook zeker zijn secretaresse zijn de afgelopen zes jaar een steun voor mij geweest.

Afspraak bij mij thuis

Mevrouw Heijkens

Na telefonische afspraak kon ik snel een afspraak maken voor een huisbezoek wat ik zeer op prijs heb gesteld omdat ik niet meer mobiel ben.

Zeer tevreden

De heer Cordes

Snel reageren, duidelijke communicatie, professionaliteit, zeer tevreden.

Goed op de hoogte gehouden

Mevrouw Bloemen

De zaak is netjes afgehandeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mijn advocaat.

Motiveren

De heer Van Grimbergen

Alle respect voor uw deskundigheid en geduld waarmee u een langzamerhand door de tegenpartij gefrustreerd gemaakt persoon toch weer gemotiveerd hield om vooral vasthoudend te blijven.

Geen moeilijke taal

De heer Van Holstein

Alles is positief bij jullie (de aanpak enz.). Er wordt goed geluisterd naar mij in niet te moeilijke taal gepraat!

Geen twijfels gehad

Ik heb geen enkel moment getwijfeld over een slechte/goede afloop toen ik u hulp inschakelde. Nogmaals enorm bedankt!

Eindelijk weer vertrouwen in de zaak

Alleen maar lof! Door hem kregen we weer vertrouwen in de zaak. Complimenten voor zijn deskundigheid en inzet! Wij zijn ontzettend tevreden hoe hij mijn dossier overgenomen en aangepakt heeft.

Begrip voor de situatie

Aangename persoonlijkheid, begrip voor de situatie, snelle afhandeling, zeer tevreden in het algemeen.

Eerlijk

De heer Litjens

Alleen maar lof! Eerlijk, objectief, soms bescheiden, realistisch, professioneel en zeer punctueel! Warmte, nooit kil of koel. Open, zakelijk, voorspellend goed! Jullie zijn een aanwinst voor het imago!

Persoonlijk contact

Contacten waren persoonlijk en prettig waardoor een ongemakkelijk gevoel voorkomen werd gezien de situatie die cliënt en familie moeten doormaken.

Goede service

De heer Jacobs

Service naar cliënt toe was super!

Tevreden

Mevrouw Burhenne

Zeer tevreden. Zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen.

Goede werkwijze

Mevrouw Van der Heijden

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de advocaat mijn zaak heeft behartigd. Zeer deskundig, reëel en correct. Aan deze werkwijze kan menig kantoor een voorbeeld nemen.

Duidelijke communicatie over kansen en risico's

Anoniem

Tijdens de onderhandeling werd duidelijk gecommuniceerd wat de kansen en risico's waren maar geduld loont. Ben zeer tevreden met de betrokkenheid en deskundigheid van mijn advocaat. Top!

Niets dan lof

Mevrouw Tissen

Respectvol, geïnteresseerd, betrokken, deskundig en eerlijk. Niets dan lof voor de afhandeling vn mijn verkeersongeval in 2015.  

Ondersteunend

Mevrouw Dijkstra

Deskundig, doortastend ,begripvol, empatisch, geduldig, zuiver en dermate ondersteunend dat het helpt mijn whiplash trauma beter te accepteren. 

Goed advies

Anoniem

Ik ben op een prettige manier van het juiste advies voorzien.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl