Letselschade in
Venlo opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Heb je letselschade opgelopen in de regio Venlo? Dan wil je ongetwijfeld bijgestaan worden door een goede letselschade advocaat. Van der Putt Advocaten heeft verschillende specialisten op het gebied van letselschade en wij zijn jou dan ook graag van dienst.

Letselschade kort samengevat

Goed om nog even kort samen te vatten: letselschade is schade die je hebt opgelopen als gevolg van een ongeluk waarbij een andere partij aansprakelijk gehouden kan worden. Dit kan zowel lichamelijke als psychische letsel zijn. Een gevolg daarvan is vaak materiële en dus financiële schade. Ook kun je, als je letsel hebt opgelopen, aanspraak maken op smartengeld, een vergoeding voor je immateriële schade.

Voorbeelden van letselschade in Venlo

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je werkzaam bent in Venlo en betrokken bent geweest bij een bedrijfsongeval of dat je last hebt van een zogenoemde beroepsziekte. Maar ook als je slachtoffer bent van een verkeersongeval in Venlo of te maken hebt gekregen met een geweldsmisdrijf kan je letselschade hebben. Dat geldt ook voor mensen die de dupe zijn van medische fouten.

Letselschade advocaat in Venlo en omgeving

Als je letselschade hebt opgelopen in Venlo, is het belangrijk om een gespecialiseerde letselschade advocaat in te schakelen die jou goed kan adviseren en ondersteunen. Van der Putt Advocaten is daarvoor de aangewezen partij. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Venlo en staan bekend om onze persoonlijke en accurate benadering. We kunnen voor jou je letselschade claimen of alvast een voorschot regelen. Ook het zo nodig inschakelen van arbeidsdeskundigen of een medisch adviseur, het verzamelen van medische gegevens en het onderhandelen met en procederen tegen een verzekeraar doen we voor jou.

Gratis advies over letselschade in Venlo

Heb jij letselschade opgelopen in Venlo of omgeving en wil je weten of je in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met één van onze letselschade advocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. PhilippiDit eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend. Je kunt ook naar ons gratis inloopspreekuur komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen. Ons kantoor is gevestigd in Venray, op een kleine dertig kilometer van Venlo.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl