Letselschade in Weert opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Bij Van der Putt Advocaten in Venray werken 5 letselschade advocaten en een  medisch adviseur die je bij kunnen staan als je het slachtoffer bent geworden van bijvoorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische misser.

Wat is nu eigenlijk letselschade?

Letselschade is de schade die je lijdt als je als gevolg van een fout van een ander, bijvoorbeeld je werkgever, een arts of een andere verkeersdeelnemer, letsel oploopt en dus schade lijdt. Dit kan zowel lichamelijke als psychische letsel zijn. Vaak is er dan sprake van kosten, zoals medische kosten, reiskosten en huishoudelijke hulp die je nodig hebt. Ook heb je recht op een smartengeldvergoeding, een schadevergoeding die je krijgt of het leed dat je is aangedaan.

Letselschade in Weert

Het kan zijn dat je op je werk in Weert een ongeluk krijgt, of een beroepsziekte oploopt. Of je wordt het slachtoffer van een verkeersongeval in Weert, waarbij je bijvoorbeeld een whiplash oploopt. Zelfs in het ziekenhuis is Weert kan wel eens wat misgaan. Als het een verwijtbare medische fout is, kun je je schade verhalen op het ziekenhuis.

Letselschade advocaat in Weert en omgeving

Als je letselschade hebt opgelopen in Weert wil je natuurlijk hulp van een specialist in de buurt van Weert. Onze letselschade advocaten zitten in Venray op kantoor, maar komen als je daar prijs op stelt graag bij je op huisbezoek in Weert om eens te overleggen over de mogelijkheden. We kunnen je helpen met de onderhandelingen met de tegenpartij, we vragen de noodzakelijke (medische) informatie voor je op en overleggen daarover met onze medisch adviseur. Ook de onderhandelingen over een passende schadevergoeding, en de noodzakelijke voorschotten, doen we namens jou. Zo nodig procederen we bij de rechtbank om voor jou een redelijke schadevergoeding te regelen.

Gratis advies over letselschade in Weert

Heb jij letselschade opgelopen in Venlo of omgeving en wil je weten of je in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met één van onze letselschade advocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft of S. PhilippiDit eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend. Je kunt ook naar ons gratis inloopspreekuur komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen. Ons kantoor is gevestigd in Venray, op nog geen 40 kilometer van Weert. Wil je liever dat een van onze advocaten eens bij je langskomt in Weert? Ook dat is geen probleem. Een huisbezoek in Weert is zo gepland!

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl