Letselschade in Weert opgelopen?

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Letselschade advocaat in Weert en omgeving

Bij Van der Putt Advocaten in Venray werken 7 letselschade advocaten en een medisch adviseur die je bij kunnen staan als je het slachtoffer bent geworden van bijvoorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische misser.

Wat is nu eigenlijk letselschade?

Letselschade is de schade die je lijdt als je als gevolg van een fout van een ander, bijvoorbeeld je werkgever, een arts of een andere verkeersdeelnemer, letsel oploopt en dus schade lijdt. Dit kan zowel lichamelijke als psychische letsel zijn. Vaak is er dan sprake van kosten, zoals medische kosten, reiskosten en huishoudelijke hulp die je nodig hebt. Ook heb je recht op een smartengeldvergoeding, een schadevergoeding die je krijgt of het leed dat je is aangedaan.

Letselschade in Weert

Het kan zijn dat je op je werk in Weert een ongeluk krijgt, of een beroepsziekte oploopt. Of je wordt het slachtoffer van een verkeersongeval in Weert, waarbij je bijvoorbeeld een whiplash oploopt. 

 

Letselschade in Weert.

Als je letselschade hebt opgelopen in Weert wil je natuurlijk hulp van een specialist in de buurt van Weert. Onze letselschade advocaten zitten in Venray op kantoor, maar komen als je daar prijs op stelt graag bij je op huisbezoek in Weert om eens te overleggen over de mogelijkheden. We kunnen je helpen met de onderhandelingen met de tegenpartij, we vragen de noodzakelijke (medische) informatie voor je op en overleggen daarover met onze medisch adviseur. Ook de onderhandelingen over een passende schadevergoeding, en de noodzakelijke voorschotten, doen we namens jou. Zo nodig procederen we bij de rechtbank om voor jou een redelijke schadevergoeding te regelen.

Gratis advies over letselschade in Weert

Heb jij letselschade opgelopen in Venlo of omgeving en wil je weten of je in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met één van onze letselschade advocaten: Arthur van Dok, Henri PelckmansGeertje VerkuijlenStijn Vos, Kristel van de Molengraft, S. Philippi of Lisa Verhagen. Dit eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend. Je kunt ook naar ons gratis inloopspreekuur komen. Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 uur kun je voor advies bij ons binnenlopen. Ons kantoor is gevestigd in Venray, op nog geen 40 kilometer van Weert. Wil je liever dat een van onze advocaten eens bij je langskomt in Weert? Ook dat is geen probleem. Een huisbezoek in Weert is zo gepland!

Waardering

Begrijpelijke taal

Prettige sfeer, zeer behulpzaam. Begrijpelijke taal wordt altijd gebruikt of nogmaals uitgelegd. Ik werd altijd op de hoogte gehouden.

Ontspannen sfeer

De heer Schelling

Ondanks “taaie stof” zeer ontspannen omgang met advocaat.

Voel me serieus genomen

Mevrouw Willems

Altijd een luisterend oor en goed advies. Indien nodig heb je snel contact en je hebt altijd met dezelfde personen van kantoor te maken, die op de hoogte zijn van je persoonlijke situatie. Je verhaal is meteen duidelijk en daardoor kan men ook adequaat reageren. Elke gesprek en de gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat je altijd rustig kunt nalezen. Door het begrip head ik het gevoel dat ik serieus werd genomen en kreeg ik de ondersteuning die je als slachtoffer nodig hebt. Mijn advocaat maar ook zeker zijn secretaresse zijn de afgelopen zes jaar een steun voor mij geweest.

Afspraak bij mij thuis

Mevrouw Heijkens

Na telefonische afspraak kon ik snel een afspraak maken voor een huisbezoek wat ik zeer op prijs heb gesteld omdat ik niet meer mobiel ben.

Zeer tevreden

De heer Cordes

Snel reageren, duidelijke communicatie, professionaliteit, zeer tevreden.

Goed op de hoogte gehouden

Mevrouw Bloemen

De zaak is netjes afgehandeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mijn advocaat.

Motiveren

De heer Van Grimbergen

Alle respect voor uw deskundigheid en geduld waarmee u een langzamerhand door de tegenpartij gefrustreerd gemaakt persoon toch weer gemotiveerd hield om vooral vasthoudend te blijven.

Geen moeilijke taal

De heer Van Holstein

Alles is positief bij jullie (de aanpak enz.). Er wordt goed geluisterd naar mij in niet te moeilijke taal gepraat!

Geen twijfels gehad

Ik heb geen enkel moment getwijfeld over een slechte/goede afloop toen ik u hulp inschakelde. Nogmaals enorm bedankt!

Eindelijk weer vertrouwen in de zaak

Alleen maar lof! Door hem kregen we weer vertrouwen in de zaak. Complimenten voor zijn deskundigheid en inzet! Wij zijn ontzettend tevreden hoe hij mijn dossier overgenomen en aangepakt heeft.

Begrip voor de situatie

Aangename persoonlijkheid, begrip voor de situatie, snelle afhandeling, zeer tevreden in het algemeen.

Eerlijk

De heer Litjens

Alleen maar lof! Eerlijk, objectief, soms bescheiden, realistisch, professioneel en zeer punctueel! Warmte, nooit kil of koel. Open, zakelijk, voorspellend goed! Jullie zijn een aanwinst voor het imago!

Persoonlijk contact

Contacten waren persoonlijk en prettig waardoor een ongemakkelijk gevoel voorkomen werd gezien de situatie die cliënt en familie moeten doormaken.

Goede service

De heer Jacobs

Service naar cliënt toe was super!

Tevreden

Mevrouw Burhenne

Zeer tevreden. Zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen.

Goede werkwijze

Mevrouw Van der Heijden

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de advocaat mijn zaak heeft behartigd. Zeer deskundig, reëel en correct. Aan deze werkwijze kan menig kantoor een voorbeeld nemen.

Duidelijke communicatie over kansen en risico's

Anoniem

Tijdens de onderhandeling werd duidelijk gecommuniceerd wat de kansen en risico's waren maar geduld loont. Ben zeer tevreden met de betrokkenheid en deskundigheid van mijn advocaat. Top!

Niets dan lof

Mevrouw Tissen

Respectvol, geïnteresseerd, betrokken, deskundig en eerlijk. Niets dan lof voor de afhandeling vn mijn verkeersongeval in 2015.  

Ondersteunend

Mevrouw Dijkstra

Deskundig, doortastend ,begripvol, empatisch, geduldig, zuiver en dermate ondersteunend dat het helpt mijn whiplash trauma beter te accepteren. 

Goed advies

Anoniem

Ik ben op een prettige manier van het juiste advies voorzien.

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl