Faillissementen in Limburg

Elk jaar gaan in Nederland meer dan tienduizend mensen en bedrijven failliet. Ruim vijfhonderd van die faillissementen vinden plaats in Limburg. Onze hele provincie vormt één 'arrondissement', maar Limburg heeft nog wel twee rechtbanken. Alle faillissementen van Limburg worden uitgesproken in Roermond of Maastricht.

 

Limburgse faillissementen

De rechtbank in Roermond wijst onze advocaat Marcus Gerrits regelmatig aan als curator in zo'n Limburgs faillissement. Bij alle faillissementen waar de rechtbank Limburg Marcus Gerrits als curator aanstelt, kunnen schuldeisers kun vorderingen eenvoudig online indienen. Via deze website blijft u ook op de hoogte van veilingen en kunt u verslagen lezen over de stand van zaken in al die faillissementen. In Limburg draaien de rechtbanken momenteel overigens een proef om ook het toezicht op de faillissementen online te doen. Faillissementen in Limburg lopen zo landelijk voorop in digitalisering en automatisering.

 

Onzekerheid wegnemen

Door al onze ervaring en deskundigheid kunnen wij advies geven over faillissementen, in Limburg en andere delen van het land. Vreest u bijvoorbeeld uw eigen faillissement of dat van een belangrijke toeleverancier of afnemer? Dan is het verstandig om op tijd te komen praten. Misschien kunt u het faillissement nog voorkomen of daarop alvast voorsorteren. Ook voor u als schuldeiser of schuldenaar kan een faillissement veel onzekerheid veroorzaken. Omdat wij veel faillissementen in Limburg van dichtbij meemaken, kunnen we u in elk stadium en elke positie bijstaan.

 

Gratis advies

Wordt u misschien getroffen door een faillissement in Limburg of elders? Bij ons werken twee advocaten die u op dit gebied kunnen bijstaan: Marcus Gerrits. Vraag hen gerust eens om advies; het eerste half uur is altijd gratis en geheel vrijblijvend. U kunt een afspraak plannen op een moment dat het u schikt of gewoon binnenlopen tijdens de open spreekuren op maandag tussen 12.00 en 14.00 uur en op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur.Meer weten over Faillissementen in Limburg?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:
 
Telefoonnummer:
E-mailadres:

Bedankt voor uw bericht

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Foutmelding: