Actuele
nieuwsberichten

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10

Recente berichten

Ga terug naar nieuws

Tijd voor een nieuwe start?

18 december 2019Door: Kristel (C.M.W.M.) van de Molengraft

Het einde van 2019 is in zicht en het jaar 2020 staat al voor de deur. De tijd om het afgelopen jaar eens goed tegen het licht te houden. Ook op het gebied van letselschade.

 

Misschien is de start van 2020 wel een goed moment om eens met je huisarts te overleggen of er geen andere behandelmogelijkheden zijn? Of kom je tot de conclusie dat je moet stoppen met de huidige behandeling omdat je er geen baat meer bij hebt? Is een second opinion misschien verstandig?

 

Het kan ook zijn dat je twijfelt over je huidige rechtsbijstandverzekeraar of belangenbehartiger. Loopt het wel allemaal zoals je wilt? Wat is eigenlijk de stand van zaken? Word je goed geïnformeerd? Vind je het wel prettig dat het contact met de rechtsbijstand of belangenbehartiger alleen per e-mail of telefoon gaat? Wil je niet liever een letselschadeadvocaat in de buurt?

 

Het kan nooit kwaad om vrijblijvend het gesprek aan te gaan met een van onze, in letselschade gespecialiseerde, advocaten. Daarbij hoef je niet bang te zijn voor hoge rekeningen. Als de aansprakelijkheid al erkend is, wordt je advocaat betaald door de aansprakelijke verzekeraar. Deze advocaat mag je bovendien helemaal zelf kiezen. Je hoeft dus zeker niet samen te werken met de advocaat of belangenbehartiger die je rechtsbijstandverzekeraar voorstelt. Je mag ook altijd op een later moment overstappen naar een letselschadeadvocaat. Over de kosten hoef je je dus geen zorgen te maken!

 

Ook als de aansprakelijkheid nog niet erkend is, kun je vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Baat het niet, dan schaadt het je letselschadezaak al zeker niet!

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl