Actuele
nieuwsberichten

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Recente berichten

Ga terug naar nieuws

Tijd voor een nieuwe start?

18 november 2022Door: Kristel (C.M.W.M.) van de Molengraft

Het einde van 2022 is in zicht en het jaar 2023 staat voor de deur. De start van een nieuw jaar is vaak een mooi moment om het afgelopen jaar eens goed tegen het licht te houden. Ook op het gebied van letselschade. 

 

Ben je nog tevreden over het verloop van je letselschadedossier? Krijg je voldoende ondersteuning van je huidige belangenbehartiger of de jurist van de rechtsbijstandsverzekering? Word je tussentijds op de hoogte gehouden? Wordt er goed uitgelegd welke keuzes je op bepaalde momenten hebt? Vind je het prettig dat het contact alleen per e-mail of telefoon verloopt? Of zou je toch liever een gespecialiseerde letselschadeadvocaat uit je eigen buurt willen hebben met wie je persoonlijk contact hebt en die je ook thuis kan bezoeken? Dan is dit hét moment om actie te ondernemen!

 

Als je een letselschadeadvocaat inschakelt, weet je in ieder geval zeker dat deze advocaat goed thuis is in het recht. Een gespecialiseerde letselschadeadvocaat heeft bovendien een specialisatieopleiding op het gebied van letselschade afgerond en is lid van de LSA en ASP.

 

Veel slachtoffers kiezen er in eerste instantie voor om hun belangen te laten behartigen door een jurist van de rechtsbijstandverzekering. Vaak uit angst voor hoge rekeningen van een letselschadeadvocaat. Dit is echt niet nodig! Als de aansprakelijkheid erkend is, moet de aansprakelijke verzekeraar namelijk naast jouw eigen schade óók de advocaatkosten betalen. Dat betekent dat het inschakelen van of het overstappen naar een letselschadeadvocaat jou in dat geval niks kost. Een voordeel is dat een advocaat, in tegenstelling tot een jurist, zo nodig een procedure bij de rechter kan starten. 

 

Je kunt altijd vrijblijvend het gesprek aangaan met een van onze, in letselschade gespecialiseerde, advocaten. Ook als de aansprakelijkheid nog niet erkend is, ben je welkom om contact op te nemen met ons kantoor. Baat het niet, dan schaadt het je letselschadezaak al zeker niet!

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl