Actuele
nieuwsberichten

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Recente berichten

Ga terug naar nieuws

Faillissementen in Limburg

1 februari 2019Door: Marcus (M.M.) Gerrits

Elk jaar gaan in Nederland meer dan tienduizend mensen en bedrijven failliet. Ruim vijfhonderd van die faillissementen vinden plaats in Limburg. Onze hele provincie vormt één 'arrondissement', maar Limburg heeft nog wel twee rechtbanken. Alle faillissementen van Limburg worden uitgesproken in Roermond of Maastricht.

 

Limburgse faillissementen

De rechtbank in Roermond wijst onze advocaat Marcus Gerrits regelmatig aan als curator in zo'n Limburgs faillissement. Bij alle faillissementen waar de rechtbank Limburg Marcus Gerrits als curator aanstelt, kunnen schuldeisers hun vorderingen eenvoudig online indienen. Via deze website blijft u ook op de hoogte van veilingen en kunt u verslagen lezen over de stand van zaken in al die faillissementen. In Limburg draaien de rechtbanken momenteel overigens een proef om ook het toezicht op de faillissementen online te doen. Faillissementen in Limburg lopen zo landelijk voorop in digitalisering en automatisering.

 

Onzekerheid wegnemen

Door al onze ervaring en deskundigheid kunnen wij advies geven over faillissementen, in Limburg en andere delen van het land. Vreest u bijvoorbeeld uw eigen faillissement of dat van een belangrijke toeleverancier of afnemer? Dan is het verstandig om op tijd te komen praten. Misschien kunt u het faillissement nog voorkomen of daarop alvast voorsorteren. Ook voor u als schuldeiser of schuldenaar kan een faillissement veel onzekerheid veroorzaken. Omdat wij veel faillissementen in Limburg van dichtbij meemaken, kunnen we u in elk stadium en elke positie bijstaan.

 

Gratis advies

Wordt u misschien getroffen door een faillissement in Limburg of elders? Neem contact op met mr. Marcus Gerrits. Bel of mail voor een afspraak. Het eerste half uur is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Van der Putt Advocaten helpt u graag! 

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl