Actuele
nieuwsberichten

info@putt.nl
Venray0478 - 55 66 77
Venlo077 - 206 50 10
Horst077 - 206 51 81

Recente berichten

Ga terug naar nieuws

Bent u ontslagen?

1 januari 2019Door: Bram Dirkx

 

Bent u ontslagen? Dan wilt u snel zekerheid!

 

Dreigt u ontslagen te worden of bent u recentelijk ontslagen, dan leeft u als werknemer in onzekerheid. U wilt snel duidelijkheid over uw arbeidsrechtelijke situatie. Het arbeidsrecht is steeds complexer geworden. De werkgever kan u ontslaan bij het vervallen van arbeidsplaatsen (bedrijfseconomisch ontslag), langdurige arbeidsongeschiktheid, frequent verzuim met onaanvaardbare gevolgen, disfunctioneren, verwijtbaar handelen (dringende reden voor ontslag) of nalaten van de werknemer, het weigeren van werk wegens gewetensbezwaar (en een aanpassing is niet mogelijk), een verstoorde arbeidsrelatie tussen de werkgever en werknemer of andere omstandigheden die zodanig zijn dat voortzetting van de arbeidsovereenkomst niet kan worden gevergd. Het ontslaan van werknemers is echter aan strikte regels gebonden! Een advocaat met kennis van het arbeidsrecht kan beoordelen of de ontslaggrond geldig is!

 

ONRECHTMATIG ONTSLAGEN?

Is uw ontslag rechtmatig? Heeft u recht op uitkering? Kunt u uw ontslag aanvechten? Het zijn maar enkele vragen die u heeft als ontslag dreigt of als u recentelijk bent ontslagen. U wilt van een deskundige weten wat uw rechten en plichten zijn. De advocaten van Van der Putt Advocaten te Venray zijn deskundig, gedreven en begrijpen uw zorgen.

 

Neem contact op met mr. drs. Bram Dirkx om juridisch advies in te winnen en uw arbeidsrechtelijke belangen te laten behartigen. Bel of mail voor een afspraak. Het eerste half uur is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Wij zijn niet alleen actief in Venray. Wij werken ook in de regio Horst, Deurne, Boxmeer, Venlo en Gennep.

 

Over Van der Putt Advocaten

De cliënt staat bij ons centraal. Zowel aan bedrijven, overheden, non-profit organisaties als aan particulieren verlenen wij gespecialiseerde juridische diensten op de gebieden civiel recht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Lees meer over onze missie / visie

Afspraak maken

Bij Van der Putt Advocaten staat klangerichtheid voorop. De afdelingen Ondernemingsrecht, Vastgoed & Overheid en Familierecht bieden een gratis gesprek op afspraak, waar u zich telefonisch of per e-mail voor kunt aanmelden.
Afspraak maken
Contact ons
info@putt.nl